22 Mar

KWPS - Oбикновени картофчета с огромни сърца

KWPS - Oбикновени картофчета с огромни сърца

Дългоочакваното интервю с KWPS вече е факт! 🔥  Представяме ви една к-поп денс група с уникален характер. Много цветни и талантливи, обичат корейска драма, аниме и манга. Те не веднъж ще ви накарат да се усмихнете, а танцовите им умения ще ви впечатлят. 😍


1. Здравейте! Радваме се, че приехте нашата покана. Представете се на читателите на Animes Portal.

Здравейте! Ние сме KWPS - група приятели, които споделят общо хоби, обичат да се забавляват и да се трудят заедно. Случайно да се запънахте при прочитането на името ни? 😄  Не се притеснявайте, често се случва объркани водещи и добронамерени любопитковци да ни питат за него. Но, за да разберете повече както за името ни, така и за самите нас, се спуснете по редовете на това интервю като в ритъма на любима песен.

2. Как се съ
брахте и сформирахте KWPS?
Идеята за Клъбс (да, така се чете!) се роди на едно много нестандартно място – 🚂 във влака от Пловдив за София, спрял някъде по пътя, по неясни и до ден днешен за нас причини. Обменяхме идеи, малко на шега, и под обърканите погледи на останалите пътници, сред смеха и въодушевлението, изникна името на групата. А до гара София то някак бе успяло сам-самичко да намери членовете си. 🙏 Не сме се търсили. Един ден просто попаднахме заедно в проект и още тогава знаехме, че искаме да вложим време и усилия в повече от просто един танц. Знаехме и името си.

3. Кои са любимите ви изпълнители от K-POP сцената?

Харесваме доста групи, но класацията оглавяват SHINEe, Sistar, Big Bang и Infinite.


4. Кои  са членовете на групата?
Членовете ни са обикновени картофчета с огромни сърца. Ето ги и тях!


😚 Веси
– Майка и гримьор на групата. Най-често вади танците и ги преподава на репетиции. Гръмогласна, енергична, дива и симпатична, тя е фурия както в групата, така и в соло проектите си.

😎  Вик – Често се шегуваме, че Вик е най-известният ни член, но това е и самата истина. В тези среди най-много хора познават нея! Макар и да има феноменална „badass“ аура, тя всъщност е спокоен и мил човек.

👾  Габа – Понякога Габа е като супергерой, защото е суперзаета! Но пък винаги е там, когато имаме нужда от нея. K-POP слуша от доста време, макар и вече по-рядко, но танцува заради огромната обич към движението и приятелите си. Винаги има нещо позитивно за казване, дори в най-облачните дни.

🏆 Дара – Дара никога не се предава и работи упорито за всичко, което иска да постигне. Може да е малко срамежлива, но успее ли човек да поговори с нея, разбира колко е невероятна. Би засрамила всяка енциклопедия със знанията си за корейската култура, музика и живот.

😇  Юки – Най-спокойният човек, когото някои от нас са срещали. Приятелски настроена и много комуникативна, Юки е гушкавото ни човече със сладурските идеи, а обичта към приятелите ѝ е вдъхновяваща и нескончаема.


5. Как избирате песен и репетирате за нея?
Изборът на песен понякога е по-труден процес самото провеждане на репетициите! Истината е, че винаги даваме толкова много и различни предложения за предстоящи проекти, че ни е страшно трудно да стигнем до консенсус. А относно времето – репетираме, колкото може по-често, спрямо времето, с което разполагаме.

6. От всички денс кавъри, които сте правили до момента, кой е любимият ви и защо?
Не бихме казали, че имаме любимо изпълнение, но едно от
най-значимите е първата ни сценична изява на Aniventure 2016.


8. Имали ли сте трудни моменти и как сте успявали да се справите с тях, за да стигнете дотук?

Както всяка група и ние сме имали своите трудни моменти. Справяме се с тях, благодарение на комуникация и търпение. Възникне ли проблем се стараем да седнем и да обсъдим всичко, което ни тревожи и целта ни е да намерим решение заедно. 😍

9. На кое събитие беше първата ви изява и коя година?

KWPS изгряхме на сцена по време на Aniventure през 2016г.

10. Имали ли сте гафове на сцената и ако да, какви?
Разбира се, че сме имали! Вики и Юки веднъж се блъснаха на сцената. 😂 Веси си скъса една от лентите на полата по време на изпълнение, прожекторът не светна за солото на Габа и сцената остана потънала в мрак. 🌚 На всеки от нас се е случвало да забрави по някое движение от танца. Основно са дреболии, които ни се струват фатални на сцена, конфузни на видео, но след известно време, след като спрем да им се ядосваме, се превръщат в забавен спомен, увековечен в комични снимки и гифчета. 😄


11. Разкажете ни малко повече за името си.
Определено очаквахме този въпрос! Името ни, KWPS („Клъбс“), произлиза от английската дума за спатия – „clubs“, но е наситено и с редица други значения, като обединяването на група хора със споделени интереси… Иначе казано, клуб. Малко хора подозират и че KWPS е акроним на тайна фраза, 👀 известна само на членовете на групата. А освен всичко това, част от нас обичат фокуси и магии, в които картите са основен елемент. Досущ като магьосници, искаме да създадем тръпка и очакване у публиката!

12. Само к-попът ли ви свързва с азиатската култура?
Не, всеки от членовете се интересува от различни аспекти на азиатската култура. Веси, например, много обича да гледа различни азиатски филми. Дара вероятно много от вас знаят, е страхотен косплейър. Юки пък е фен на корейските драми, а Габа колекционира Hello Kitty предмети и сувенири. И всички в KWPS, без изключения, 💞 обичаме да гледаме анимета.

13. Какво обичате да правите в свободното си време?

Габа „Секунда, имам мийм за това" (картинката)

🍳 Веси „Всичко, което физически мога – да чета книги и манга, да гледам анимета и сериали, да излизам с приятели и прочие. Също така много обичам да експериментирам с различни рецепти. Определено готвенето ми е хоби откакто мога да държа нож, без да застрашавам нечий живот.“

📷  Вики: „В свободното си време, когато намеря такова или когато пътувам, се занимавам с фотография - непрофесионално, просто за удоволствие. Обичам да снимам всичко, което намирам за красиво.“

💃 Дара „Ммм, дори в свободното си време обичам да уча танци. Новите хореографии ми помагат да развивам техника и да трупам опит. Също така, шия разни неща и гледам шоута, които успяват да грабнат вниманието ми.“

🖼 Юки „Нещо, което определям като свое хоби в момента е рисуването. Опитвам се да го правя от време на време, когато съм свободна и имам вдъхновение.“


14. Къде могат да ви намерят феновете?

За всички новости и тийзъри относно бъдещи проекти, можете да ни намерите на официалната ни Facebook страница, Instagram, както и в YouTube каналa ни.
⚡ Още снимки може да намерите в галерията по-долу.

Благодарим искрено за възможността да направим това интервю.

Коментари

Публикувай своето мнение...

Много сте яки момичета, супер забавно сте и отговаряли, успехиии 😍 😍 💫

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах