Goblin Slayer!? Кой е той?
21 Dec

Goblin Slayer!? Кой е той?

Goblin Slayer!? Кой е той?

Запознайте се с един от най-загадъчните главни герои, който сме срещали из аниме вселената. Но какво точно го прави така мистериозен? 🤔

📍 Да започнем от там, че не знаем нито как се казва, нито дори как изглежда! Винаги облечен в броня, с тежък глас и мъжествен характер, винаги сериозен и непресторен, той е Goblin Slayer. Затова и всички го наричат именно така - 💀 убиец на гоблини, познат на елфите като Оркболг, а на джуджетата като Брадорез. В свят на различни чудовища, в който той живее, съществуват различни рицари и приключенци с определени рангове, търсещи 💰 богатства, слава и повече натрупани спечелени битки. Докато другите се опитват да спасят 🌎 света и да се пеят песни за имената им, нашият приятел не го съблазнява славата и 💵 парите, той се бори, воден единствено от личната си омраза към гоблините, без претенции от заплащането. Той има една единствена цел - да изтреби всички твари, до които се докопа!

Считани за едни от най-слабите и безобидни раси, гоблините се събират на гнезда в подземия и ⛰ пещери, имат за водачи шамани или гоблин шампиони, които далеч не са безобидни и глупави. 💡 Често млади и начинаещи приключенци плащат с живота си за това, че са ги подценили. 😨 Според поверия и приказки, тези същества идват от зелената луна, те са хитри, приспособяващи се, атакуват подло и са многобройни. 🩸 Те разсичат, убиват и блудстват за забавление. Разбира се, има кой да им се опълчи - Убиецът на гоблини“, воден от своя трагична история в миналото, запечатала се в съзнанието му. Той е тук и е готов за ✊ отплата.

Натрупал десетки похвати и методи за борба с гоблините, главният герой не пести използването на палежи, взривове, отровни газове и дори използвайки собствените им оръжия. 🛡 Разбира се, не остава незабелязан от красивите девойки, искащи да го опознаят и чакащи нетърпеливо дори кратки срещи и разговори с него. 💜

Подценяван от всички останали приключенци заради мисиите, които избира, тъй като омразните му същества не са заплаха в очите на останалите, той доказва, че е това, което върши далеч-далеч не е лесно, а е от голяма важност за всички - както малки села, така и големи 🏘 градове с вече изстрадали от нападения семейства.

През малкото епизоди, в които го опознаваме, все повече и повече го обикваме и 🙏 вярваме в каузата му. По пътя си той се запознава с много верни другари, които стоят неотлъчно до него и следват с непоклатима вяра безумните му планове, но дори и той понякога се нуждае от забава и 😴 почивка. За Goblin Slayer съществува само една висша кауза, а именно 🗡 изтребването на всички гоблини!

Присъединете се към един свят на приключения, изпълнени с магия, битки, подвизи, забавления и разбира се 🍨 сладолед! Запознайте се с един тотално различен персонаж и герой, който преобръща представите на хората за главни и второстепенни по важност 🎯 цели. Понякога най-незначителните опасности крият най-големи беди и Убиецът на гоблини е там, за да ги предотврати. С нетърпение 🤩 очакваме следващите сезони и приключения! Кой знае, може дори да разберем името му и да видим лицето, което се крие зад бронята.

📣 Освен аниме адаптацията, излезе и филмът Goblin Slayer: Goblin’s Crown, не пропускайте да го 🎥 изгледате!

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾