21 Dec

Goblin Slayer!? Кой е той?

Goblin Slayer!? Кой е той?

Запознайте се с един от най-загадъчните главни герои, които сме срещали из аниме вселената. Но какво точно го прави така мистериозен? 🤔

📍 Да започнем от там, че не знаем нито как се казва, нито дори как изглежда! Винаги облечен в броня, с тежък глас и мъжествен характер, винаги сериозен и непресторен, той е Goblin Slayer. Затова и всички го наричат именно така - 💀 убиец на гоблини, познат на елфите като Оркболг, а на джуджетата като Брадорез. В свят на различни чудовища, в който той живее, съществуват различни рицари и приключенци с определени рангове, търсещи 💰 богатства, слава и повече натрупани спечелени битки. Докато другите се опитват да спасят 🌎 света и да се пеят песни за имената им, нашият приятел не го съблазнява славата и 💵 парите, той се бори, воден единствено от личната си омраза към гоблините, без претенции от заплащането. Той има една единствена цел - да изтреби всички твари, до които се докопа!

Считани за едни от най-слабите и безобидни раси, гоблините се събират на гнезда в подземия и ⛰ пещери, имат за водачи шамани или гоблин шамиони, които далеч не са безобидни и глупави. 💡 Често млади и начинаещи приключенци плащат с живота си за това, че са ги подценили. 😨 Според поверия и приказки, тези същества идват от зелената луна, те са хитри, приспособяващи се, атакуват подло и са многобройни. 🩸 Те разсичат, убиват и блудстват за забавление. Разбира се, има кой да им се опълчи - Убиецът на гоблини“, воден от своя трагична история в миналото, запечатала се в съзнанието му. Той е тук и е готов за ✊ отплата.

Натрупал десетки похвати и методи за борба с гоблините, главният герой не пести използването на палежи, взривове, отровни газове и дори използвайки собствените им оръжия. 🛡 Разбира се, не остава незабелязан от красивите девойки, искащи да го опознаят и чакащи нетърпеливо дори кратки срещи и разговори с него. 💜

Подценяван от всички останали приключенци заради мисиите, които избира, тъй като омразните му същества не са заплаха в очите на останалите, той доказва, че е това, което върши далеч-далеч не е лесно, а е от голяма важност за всички - както малки села, така и големи 🏘 градове с вече изстрадали от нападения семейства.

През малкото епизоди, в които го опознаваме, все повече и повече го заобичваме и 🙏 вярваме в каузата му. По пътя си той се запознава с много верни другари, които стоят неотлъчно до него и следват с непоклатима вяра безумните му планове, но дори и той понякога се нуждае от забава и 😴 почивка. За Goblin Slayer съществува само една висша кауза, а именно 🗡 изтребването на всички гоблини!

Присъединете се към един свят на приключения, изпълнени с магия, битки, подвизи, забавления и разбира се 🍨 сладолед! Запознайте се с един тотално различен персонаж и герой, който преобръща представите на хората за главни и второстепенни по важност 🎯 цели. По някога най-незначимите опасности, крият най-големи беди и Убиецът на гоблини е там, за да ги предотврати. С нетърпение 🤩 очакваме следващи сезони и приключения! Кой знае, може дори да разберем името му и да видим лицето, което се крие зад бронята.

📣 Освен аниме адаптацията, излезе и филмът Goblin Slayer: Goblin’s Crown, не пропускайте да го 🎥 изгледате!

Коментари

Публикувай своето мнение...

Някои има ли инфо кога ще излиза нов сезон на анимето

гледал съм го но вече почти нищо не си спомням 😅 😆

Ако не се лъжа имаше два малки белега на лявата буза. А от коментара на demon.slayer разбирам че момчето не е гледало анимето.

Аз поне си представям, че сигурно си изглежда съвсем обикновено 😆

Нз, в анимето поне нищо не казват, просто не го показват. Май имаше и нещо, че имената на героите не са споменати.

Той май няма лице, обезобразен е. Затова ходи така.

Но все пак не показват цялото му лице

Btw не можем да кажем че не знаем как изглежда понеже в последния епизод се вижда част от лицето му (косата и долната половина от лицето му)

точно просто и ясно си обяснила историята чудесна работа си свършила, кабо

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах