Трети сезон на One Punch Man е факт! Какво да очакваме от него?
01 Sep

Трети сезон на One Punch Man е факт! Какво да очакваме от него?

Трети сезон на One Punch Man е факт! Какво да очакваме от него?

Със задоволство можем да съобщим, че трети сезон на „One Punch Man“ е официално потвърден и в разработка! 🥳 След почти 3 години чакане за нова адаптация, моментът най-накрая настъпи. ⏰ Както бе съобщено от Crunchyroll, официалният уебсайт на анимето потвърди този месец, че трети сезон на хитовото шоу няма да остане като несбъдната мечта на отаку феновете. 😉

Ключова визуализация, нарисувана от Чикаши Кубота (Chikashi Kubota), бе публикувана заедно с обявлението. Илюстрацията включва главния герой Сайтама (Saitama) и Гароу (Garou), но за съжаление какво точно ще се случи, остава забулено в тайна... Засега. 👌

One Punch Man Season 3 Key Visual

Този сезон ще възроди за пореден път всички невероятни екшън сцени, ☠️ комедийни моменти и оригинални дизайни на героите, 🤪 които само Сайтама и неговите симпатични познати изглежда могат да предоставят. 🎯 Това също така ще отбележи продължението на всеобхватната история, която беше загатната със ситуация в края на втори сезон, чийто изход е неясен и оттогава ни държи в напрежение. 🌅 Имайки предвид това, би било добре да си припомним някои основни моменти от сюжета и да се подготвим психически, че сме на път да се 💫 сблъскаме със сезон 3. Има всякакви сюжетни нишки, които вероятно ще бъдат разплетени в следващия сезон. Можем да си припомним Сезон 1 и Сезон 2, тук в сайта, с 🇧🇬 български превод.

One Punch Man Demon King Orochi

Следващият сезон ще бъде основно фокусиран върху 💪 Асоциацията на героите срещу 👹 Асоциацията на чудовищата. Ще има няколко големи битки между герои S-Class и висшите ръководители на Асоциацията на чудовищата. 🤯 Основният антагонист на този сезон вероятно ще да бъде Орочи (Orochi), Кралят на чудовищата. 🎃 Що се отнася до Сайтама, той ще има нещо като поддържаща роля през по-голямата част от предстоящата арка.

One Punh Man Saitama Gif

Единствената причина да се присъедини към битката е, че базата на чудовищата е точно под къщата му и той иска да се оплаче от шума. 🤣 В зависимост от това къде завършва сезонът, той все пак трябва да получи някои прилични адаптации. 💪 Битки, които ще ни накарат да си припомним за доброто старо аниме „Dragon Ball“. Освен това, сезонът ще включва много от основните елементи на „One Punch Man“. Ще има битки с брилянтна комбинация от екшън и комедия, невероятен дизайн на героите и абсурдно превъзходни прояви на сила, които неизбежно ще бъдат надминати от 👊 Normal Punch на главният ни герой. 🪐 Сигурни сме, че хората, които харесват поредицата ще очакват трепетното 📺 излъчване на сезона!

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾