Изживейте магическия свят на 🍀 „Black Clover“ с „Black Clover: Rise Of The Wizard King!“
02 Dec

Изживейте магическия свят на 🍀 „Black Clover“ с „Black Clover: Rise Of The Wizard King!“

Изживейте магическия свят на 🍀 „Black Clover“ с „Black Clover: Rise Of The Wizard King!“

Black Clover: Rise of the Wizard King“ представлява нова 📱 мобилна игра, която бе пусната на 30 ноември тази година, отваряйки врати към вълшебния свят на анимето „Black Clover“. В тази игра ще се потопите в 🪄 магическия свят и ще защитавате своята чест срещу силите на злото. Първо обаче, ще се наложи да се регистрирате в сайта на играта.

Историята разказва за 🧙 магьосник, известен като „Краля магьосник“, който преди това спасил света от 💥 унищожение от демон. Сега, когато магическият свят отново е застрашен, Аста (Asta), момче без магическа сила, тръгва на пътешествие със своите приятели, за да стане следващия Крал-магьосник и да покаже на всички своята 💪 сила.

Играчите имат възможността да се присъединят към „Magic Knight Squad“ и да изживеят класически моменти от „Черната Детелина“. Играта предлага интуитивни бойни системи, които позволяват на играчите да изживеят по един ✨ по-различен начин света на историята, да развиват своите любими герои, да подобряват отряда си и да станат част от пътя към превръщането в 👑 „Краля магьосник“. Това е истинска приключенска ролева игра, базирана на прекрасното аниме „Black Clover“, която пресъздава много успешно оригиналния свят на анимето с магичната си интензивност.

Black Clover: Rise of the Wizard King“ е адаптация на популярния сериал, 📺 излъчван от TV Tokyo, и японския едноименен комикс, публикуван в „Shonen Jump“ (Shueisha). В нея ще чуете оригиналните гласове на героите от сериала, а освен величествени битки, ще имате възможността да събирате точки за различни костюми и облекла, заедно с още много други изненади. 🥳

Преживейте вълнуващи сражения и развивайте своето въображение, ставайки част от това увлекателно приключение. В играта ще 🤝 укрепвате своите приятелства, създадени в самата игра. Събирайте точки, които да използвате за призоваване на познати магьосници от анимето, които да се присъединят към вашия екип. С тях можете да развивате техните атаки и да добавяте персонализирани герои, за които ще можете да спечелвате множество безплатни 👘 облекла.

В тази мобилна 🎮 игра ще преживеете класически сцени от добре познатата ни история чрез ✨ великолепна анимация с най-високо качество. Битките развиват стратегически подход към 🏆 победата, давайки ви избор да създадете свой собствен магически отряд. Мисиите могат да се изпълняват във ваше собствено темпо, позволявайки ви да се потопите в местните обичаи на света на „Black Clover“ и да обогатите своя път към титлата на „Краля магьосник“.

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾