Най-голямата аниме библиотека - Funimation се обедини с Crunchyroll!
28 Aug

Най-голямата аниме библиотека - Funimation се обедини с Crunchyroll!

Най-голямата аниме библиотека - Funimation се обедини с Crunchyroll!

Страхотни новини! 📢 Аниме индустрията се увеличи драстично! Funimation, който обслужва милиони фенове на японска анимация в над 52 страни и 10 езика, ще се обедини с Crunchyroll. 😲 Този ход ще включва 👩‍🏫 дъщерните дружества, Wakanim, както и VRV на Crunchyroll, за да създаде една абонаментна услуга за фенове на анимета по целия 🌎 свят. Какво означава това? Това означава, че всички анимета, които толкова харесваме, ще можем да ги открием на една платформа. След приключването на сделката, стотици предавания и 📽 филми от Funimation ще започнат да бъдат добавени в Crunchyroll – така че ще получим повече видео съдържание на едно място. 😉 Това включва и хитови заглавия като „My Hero Academia“, „Tokyo Ghoul“ и „Yu Yu Hakusho“, заедно с любимите на мнозина „Cowboy Bebop“ и „Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation“! 😊

Funimation & Crunchyroll се обединяват в една обща платформа.

Вижте списъка с новите заглавия в Crunchyroll, като предстоят още много! 🤩 Това също означава, че нови серии през предстоящите сезони ще се излъчват ексклузивно в Крънчирол.🎉 Продължавайки напред, Funimation ще добавя само нови епизоди от продължаващи серии, което означава, че потребителите със сигурност ще искат да преминат към вече обединената платформа за аниме стрийминг.

С такова голямо съобщение е неизбежно - ще има много въпросителни. 🤯 Ще има страница с често задавани въпроси, на които ще има подробни отговори, за да помогнат на потребителите от различните компании. 🧐 Новите потребители могат също да разберат за страхотните заглавия, общността и събитията на Крънчирол както и Crunchyroll Expo и Anime Awards. Само трябва да разгледат удобното ръководство за добре дошли в Crunchyroll. 😁Ето какво споделят създателите на Крънчирол: С навлизането в новата ера на едно общо бъдеще, не бихме могли да бъдем по-развълнувани да съберем една нова жизнена общност от фенове на анимета, създатели и художници. Благодарим ви, че извеждате аниме индустрията към следващото ниво, задно с нас! 

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾