Феновете на Attаck On Titan могат да изживеят най-сладките моменти на Саша Браус!
20 Feb

Феновете на Attаck On Titan могат да изживеят най-сладките моменти на Саша Браус!

Феновете на Attаck On Titan могат да изживеят най-сладките моменти на Саша Браус!

Феновете на „Shingeki no Kyojin“ най-накрая могат да изживеят мечтата на Саша с нова закуска. 🤩 Саша Браус (Sasha Braus) е колоритен персонаж, която обича да си похапва и сега нова закуска в магазините дава възможност на феновете да опитат месо, което тя краде в едноименната манга. В актьорския състав, пълен с интересни и емблематични герои, Саша Браус се откроява като един от най-обичаните герои на „Attack on Titan“.

Нейната смесица от 🤪 хумор и смелост ни осигурява глътка свеж въздух от иначе мрачното поведение на главния герой в историята, Ерен Йегар (Eren Yeager), или екстремно интензивния Ливай Акерман (Levi Ackerman).

Сега феновете на Саша могат да се насладят на едно от нейните по-запомнящи се изживявания, а именно яденето, с новата закуска 🥳 „Месото, което Саша открадна“, като вече се предлага в 🇯🇵 японските магазини New Day.

Sasha Braus stealing meat
В допълнение към нейната 💪 смелост и жизненост, една от най-привлекателните черти на Браус е нейният апетит, който често ободрява обстановката и ни кара да се усмихнем, един доста ярък контраст със сериозната тема на анимето. В резултат на детството, в което храната била оскъдна, както и общата ѝ любов към храната, 👁👁 тя често може да бъде видяна в ситуации, в които или яде храна, краде храна, или трупа запаси, които по-късно ще изяде или сподели със своите съюзници.

⛔️ ВНИМАНИЕ, СПОЙЛЕР! ⛔️

Разбира се, нейната жажда за храна, в частност месо, се проявява дори в неочакваната ѝ и шокираща смърт, в която последната ѝ дума е „месо“. 😭

Sasha Braus funny eating meat

Според репортаж от Sora News 24, закуската „Месото, което Саша открадна“ 🙄 в магазините за смесени стоки на New Day, отбелязва един от най-незабравимите ѝ моменти с храна. В Shingeki no Kyojin, глава 3, докато екипът ѝ подготвя оръдията по стената 🌹 Роуз, тя пристига за дежурство, съобщавайки им със задоволство, че е 😂 „заела“ малко месо от „частния запас на старши офицер“.

Potato Girl

Ерен и компания първоначално са 😨 шокирани от действията ѝ, но тя в крайна сметка ги убеждава да гледат на месото като 😉 празник преди евентуалната победа от първата им титанската битка. За съжаление, внезапното начало на битката означава, 🥺 че тя така и не успява да си хапне, а от този ден нататък животът на нея и другарите ѝ се превръща в поредица от жестоки трагедии, превръщайки откраднатото месо в сладко-горчив символ на това как дори такъв прост символ на радост ще бъде превърнат в нищо в жестокия свят на „Атаката на титаните“.

New Day обаче дава възможност поне феновете да опитат това, което те са пропуснали.

Новото изкушение е подобие на японското ястие „всичко в едно“, по-известно като 🍙 онигири. Традиционно онигири е оризово топче, което се увива около пълнеж като салата с риба тон или печено месо с барбекю сос. Саша със сигурност би му се 🤤 насладила!

Shingeki no Kyojin onigiri

✅ Тази вкуснотийка се продава на дребно за около 2,55 лева или 168 йени и е точно от типа лека закуска, която не само ще задоволи бездънния апетит на Браус, но и глада на всеки фен или минувач, който я купи. Определено би намерила заслужено място в „Attack on Titan“, където би получила широка подкрепа сред елдианците и може би дори титани!

Sasha Braus

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾