Една страхотна новина - Блийч игрален филм
07 May

Една страхотна новина - Блийч игрален филм

Една страхотна новина - Блийч игрален филм

От скоро има да се говори ужасно много за анимациите, които получиха своя филмова адаптация, като „FullMetal Alchemist“ и новините за „Sword Art Online“, по който започват снимките. „Bleach“ не остава изключение, хвърляйки Ичиго Куросаки (Ichigo Kurosaki), Рукия Кучики (Rukia Kuchiki) и всички останали от Холоус (Hollows) в „реалния свят“.

Обявен още миналата година от „Warner Bros.“, Япония едва сега пуска първи официален трейлър за адаптацията на голям екран на анимето... и изглежда невероятно.

Влизайки в кината в края на лятото, трейлърът ще ни разкаже за една от най-известните сцени на анимето: нощта, в която се срещат Ичиго и „Духовният жътвар“ Рукия, както и показва как Ичиго живее ежедневния си живот като гимназист, докато не се променя завинаги след въвеждането му в свръхестествения свят на Духовните жътвари.

Можем да видим как студентът се натъква на ужасяващ Холоу (Hollow), преди Рукия да може се притече на помощ, стигайки до разтуптяваща сърцето сцена, в която Ичиго взима силите на момичето, намушквайки я с меч, за да прехвърли силите ѝ в него и да стане самият той Духовен Жътвар.

За тези от вас, които не са запознати с „Bleach“, както анимето, така и мангата от която е вдъхновено, се фокусират върху Ичиго Куросаки, който има способността да вижда духове, както и страни същества от подземния свят.

Източник: metro.co.uk

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾