Death Note прави завръщане след 14 години с нов манга one-shot от 87 страници
14 Jan

Death Note прави завръщане след 14 години с нов манга one-shot от 87 страници

Death Note прави завръщане след 14 години с нов манга one-shot от 87 страници

Попитайте който и да е аниме фен за списъка му с любими анимета/манга и сме сигурни, че в по-голямата част от тях ще попаднете на 📓 Death Note, особено сред феновете, които са навлезли в света на японските анимации и комикси през ранните години на 2000-та.

Написана от Тсугуми Оба (Tsugumi Ohba) и илюстрирана от Такеши Обата (Takeshi Obata), Death Note е криминална мистерия, 🏆 дебютирала през 2003-та година като манга и е издавана до 2006 година. Популярността ѝ скоро си спечелва и анимирана адаптация, както и няколко игрални филма и видеоигри, да не говорим, че дори набра допълнителна популярност в западния свят със собствената адаптация на Netflix.

Въпреки, че сагата приключи преди цяло десетилетие, Death Note все още остава едно от най-популярните анимета сред феновете, затова и много от вас ще се радват да научат, че сериите ще се завърне още веднъж с уан шот глава от 87 страници на 4-ти февруари 2020!

Според ComicBook.com, новата глава ще ни отведе малко след събитията от оригиналната история, когато тетрадката на смъртта на шинигамито Рюк (Ryuk) отново попада на Земята. 😱 Освен единствената илюстрация, споделена в официалния сайт на Jump SQ, почти нищо друго не се знае за предстоящата глава.

2 страници от предстоящия one-shot на мангата Death Note

Death Note се върти около отличния ученик Лайт Ягами (Light Yagami), който един ден открива мистериозната „Тетрадка на смъртта“, изпусната от бога на смъртта Рюк. Той осъзнава, че всеки, чието име бива изписано в тетрадката, ще умре и Лайт се обрича да я използва, като решава да ☠ отърве света от злите престъпници. Може би, че в процеса на елиминиране на злото, Лайт бавно ще започне да се превръща в онова, срещу което се е обрекъл да се бори? Ако искате да се потопите в историята на анимето или да си припомните вълнуващите моменти, то всички епизоди онлайн може да намерите при нас в Animes Portal.

Източник: GeekCulture

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾