Black Rock Shooter: DAWN FALL разкрива нови илюстрации от анимето
13 Nov

Black Rock Shooter: DAWN FALL разкрива нови илюстрации от анимето

Black Rock Shooter: DAWN FALL разкрива нови илюстрации от анимето

На официалния уебсайт на наскоро 📣 обявения аниме проект Black Rock Shooter: DAWN FALL, на мултимедийния франчайз 🌠 Black Rock Shooter, бе публикувана нова визуализация на проекта. На тази илюстрация е изобразена Dead master, която ще бъде един и от главните персонажи в историята.

Не бива да забравяме, че премиерата на сериала е насрочена за 📅 пролетта на 2022 г. (април - юни) и може да се гледа единствено през услугата Disney Plus и нейните платформи.

Black Rock Shooter: DAWN FALL - Dead master

Екипът зад новото аниме заглавие:

  • Мотоки Танака (Azur Lane, Grisaia no Kajitsu, Rewrite, Starship Operators) отговаря за режисурата на анимето в студиото Bibury Animation Studios.
  • Макото Фуками (Berserk, Gakkougurashi !, Mahou Shoujo Tokushusen Asuka, Psycho-Pass) отговаря за написването и контрола над сценария в сътрудничество с Рю Йошигами.
  • Хуке (оригиналният създател на франчайза) се занимава със скиците на героите, а Масаюки Нонака (Azur lane) отговаря за дизайна на проекта.

Black Rock Shooter: DAWN FALL - mato kuroi

Black Rock Shooter е мултимедиен франчайз, базиран на героите, създадени от илюстратора Рьохей Фуке, известен също като Хуке. Петдесетминутната OVA е продуцирана от Ютака Ямамото в студията Ordet и излиза на бял свят през юли 2010 г. Този проект е последван от различни производни, като се подчертава поредица от осем епизода, продуцирана от същото студио в сътрудничество със Sanzigen, излъчена през февруари 2012 г. Франчайзът вдъхновява и няколко манга поредици, включително и видеоигра за PlayStation Portable, всяка от които има своя собствена вселена.

✍️ Синопсис на Black Rock Shooter

В първия си ден в гимназията, Мато Курой (Mato Kuroi) се сблъсква с Йоми Таканаши (Yomi Takanashi) - срамежливо и затворено момиче, което веднага го заинтригува. Мато се опитва да завърже разговор с Йоми, желаейки да се сприятели с нея. Първоначално той я избягва, но ледът се разчупва, когато Йоми забелязва декоративната синя птица, прикрепена към телефона на Мато, произлизаща от книгата "Птици в игра". След като откриват, че имат общи интереси, двамата сформират силно приятелство. В една алтернативна вселена младите жени съществуват като паралелни същества: Мато като Black ★ Rock Shooter, а Йоми като Dead Master. По някакъв начин това, което се случва в единия свят, сякаш оказва влияние върху другия и без да осъзнават този факт, момичетата несъзнателно се оплитат в нишките на съдбата.

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾