Играта „Baki: King of Souls“ ще зарадва всеки фен на франчайза!
06 Feb

Играта „Baki: King of Souls“ ще зарадва всеки фен на франчайза!

Играта „Baki: King of Souls“ ще зарадва всеки фен на франчайза!

Хората, стоящи зад франчайза „Baki“ обявиха през януари 2022 за премиерата на адаптация на култовата история, под формата на игра за смартфон, в чест на тридесетгодишнината на поредицата. 🥳 Озаглавена „Baki: King of Souls“, тя излезе за широката публика през март 2022. 🙌

Играта може да се изтегли за устройства на Android, PC и iOS. За по-нетърпеливите - трейлъра можете да го видите малко по-долу. 😁 Историята на Баки, неговите битки, предизвикателства и най-вече трудности могат да се проследят в 5 етапа.

 

Grappler Baki, известен като „Baki the Grappler“ в Северна Америка, е японска манга, ✍️ написана и илюстрирана от Кейсуке Итагаки (Keisuke Itagaki). Първоначално е публикувана в „Weekly Shōnen Champion“ от 1991 до 1999 г. 💪 с помощта на Акита Шотен (Akita Shoten) и се състои от 📚 42 тома.

Пуснато е и второ издание, също публикувано в Weekly Shōnen Champion от 1999 г. до 24 ноември 2005 г., официално представяйки го като „New Grappler Baki: In Search of Our Strongest Hero“. Историята се побира в 📚 31 тома и обхващат сагите The Prisoners, the Chinese Challenge и Alai Jr. ⚡️

 

„Baki Hanma“ (範馬刃牙, официално публикувано като „Baki: Son of Ogre“) е отново сериализирана в Weekly Shōnen Champion, като започва издаването си на 1 декември 2005 г. и завършва на 16 август 2012 г.  Историята се побира в 📚 37 тома и обхващат Битката със сенките, Крепостта на Оливър, Праисторическата заплаха, Боксирането на Рецу Кайоу и последната конфронтация между Юджиро и Баки. 🧨

„Baki Dō“ (刃牙道, буквално „Стилът на Баки“) е издавана в Weekly Shōnen Champion от 20 март 2014 г. до 5 април 2018 г. Тази поредица включва Миямото Мусаши, който е предизвикан от различни герои от Баки, след като е съживен в съвременната епоха и се побира в скромните 📚 22 тома.

„Bakidō“ (バキ道, ) е пета серия, която започва сериализацията си в Weekly Shōnen Champion на 4 октомври 2018 г.

Има същото име като четвъртата, но с името на Баки, написано с катакана вместо канджи. То включва Nomi no Sukune. Той е бил познат в древна Япония като велик спортист най вече в борбата и помага за създаването на сумото в страната.🧐 Историята се побира в 📚 12 тома.

Създателите описват играта като „RPG ръкопашен бой“ и споделят, че има 🤛 бойци от анимето „Baki“ и „Baki Hanma“. Играта е напълно безплатна, но има елементи за закупуване. 🤑 Можете да създавате свой герой, като разбира се вдигате ниво след всяка битка, променяте външния вид на вашия персонаж, надграждате специалните му атаки атаки и прочее.

В допълнение можете да печелите различни бонуси, които ще направят героя ви още по-силен в битките срещу противниците. 🔥 Феновете на Баки могат да се пренесат в света на бойните изкуства, наслаждавайки се на чудесни сцени от анимето, стимулирайки допълнително нуждата за победа. Ако пък желаете да не сте самотен воин, можете да каните приятели и да участвате в нещо като битки между кланове. В случай, че искате нещо по-различно, героят ви разполага с опцията да отива на мисии, които му печелят още допълнителни бонуси.

 

Новото аниме на мангата „Baki - New Grappler Baki: In Search of Our Strongest Hero“ дебютира първия си сезон в Netflix през юни 2018г. в Япония и се състои от 26 епизода, завършвайки през декември 2018. 😤 Netflix публикува първите 13 епизода извън Япония през декември 2018, последвани от втората половина на първи сезон през март 2019. 🧠 След това анимето „Baki: Dai Raitaisai-hen“ дебютира по целия свят в Netflix през 2020 година, като всички епизоди биват пуснати наведнъж. 😲 След това анимето „Baki Hanma“ дебютира по целия свят отново в Netflix през септември 2021 г., отново накуп с 12 епизода. 👑

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾