Attack On Titan: 9-те титана, класирани от най-слабите до най-мощните
06 Dec

Attack On Titan: 9-те титана, класирани от най-слабите до най-мощните

Attack On Titan: 9-те титана, класирани от най-слабите до най-мощните

Внимание, в тази статия се съдържат множество спойлери относно анимето и мангата Attack on Titan/Shingeki no Kyojin. Предупредихме ви, ще бъдат разкрити много... тайни, четете на свой риск! 🔥 

В Attack on Titan има много завладяващи и силни герои, като някои от най-силните са 💀 титаните. Въпреки че има много нормални и абнормални титани, има само девет ,,превключватели". Ще ви представим класация от топ 9 най-силни титани и техните тайни. 🔥

Всеки елдиан притежава способността да се превръща в човек понеже наследява силите на Имир. Тъй като човек може да живее само тринадесет години, след като се превърне в наследник на Имир, феновете на анимето са видели, че много от любимите им герои наследяват чуждите способности. Всеки от „Деветте титана“ има уникална сила, но не всички от тях са еднакво силни, особено ако притежателят им не е толкова силен. 

9/9

Cart Titan

Cart Titan е много полезен при битка, но е най-слабият от „Деветте титана“. Пийк (Pieck) е единственият известен потребител на Cart Titan. Тя се използва най-вече от Марли за носене на оръжия, които тя използва, когато се бие, вместо да използва своя титан. Заради бързината, която притежава, тя многократно е спасявала другарите си от смърт. 

8/9

Jaw Titan


Jaw titan е най-бързият от „Деветте титана и атакува противниците си с невероятно острите си зъби. Известни са четирима потребители/притежатели на Jaw titan. Марсел (Marcel) трябваше да се присъедини към Райнер, Бертолд и Ани, когато разбиха стените на Паради. Имир обаче го изялa по време на пътуването им и придобилa силите му. Имир беше Jaw titan за по-голямата част от поредицата, въпреки че тя пазеше способностите си в тайна, докато не се наложи да спаси Хистория (Historia).

След смъртта си братът на Марсел, Порко (Porco), наследи титана и научи подробностите за това как брат му почина. Най-новият потребител на Jaw titan е Фалко (Falco). Всеки от тях е използвал Jaw titan по различен начин и някои са били по-силни от други. Jaw titan обаче винаги е бил един от най-слабите в групата.

7/9

Колосалният Титан (Colossal Titan)

Колосалният Титан може да изглежда като най-голямата заплаха за човечеството, когато сериалът започна. Повечето от останалите титани обаче се оказаха по-силни. Въпреки че е най-големият от всички, той е и най-бавния. Той може да контролира парата си и да предизвиква експлозии, за да отблъсне враговете си или да ги убие.

Бертолд (Bertholdt) и Армин (Armin) са използвали Колосалният титан. Поради липсата на действие на Бертолд и Армин, който рядко използва силите си, феновете не са виждали Колосалния Титан да се бие толкова, колкото повечето от останалите Девет титани, въпреки че той беше първия показан в поредицата.

6/9

Женски титан (Female Titan)

Първият главен антагонист на поредицата бe Женският титан. Тя има способността да призовава нормални и ненормални/анормални титани в битка, по този начин толкова много от тях попаднаха в Шиганшина. Ани е единственият известен потребител на Женския титан и тя се бори добре срещу бившите си другари.

За да се спаси, тя използва своите втвърдяващи способности, за да остане в кристала в продължение на години. След като беше освободена, Ани стана много слаба и реши, че предпочита да не се бие. Тя обаче може да е тази, която спасява човечеството, тъй като феновете научиха, че тя все още не е показала всичките си сили.

5/9

Титанът на бойните чукове (War hammer titan)

Последният от „Деветте титани“, който се появи в поредицата, e „Титанът на бойните чукове“, който бе показан само в мангата и трейлъра за четвърти сезон на аниме адаптацията. Семейство Тибур контролира титана от години, без никой да знае кой от членовете всъщност притежава неговите правомощия.

Когато открива кой е потребителят, Ерен я изяжда, придобивайки дори повече способности, отколкото вече е имал. Въпреки че се биеха добре, феновете видяха много малко от мощта на Титанът на бойните чукове.

4/9

Звероподобният титан (Beast Titan)

Въпреки че е един от основните антагонисти за по-голямата част от поредицата, всъщност се знае много малко за Звяра титан. Зик и Том бяха притежавали Звяра титан, но използваха силите си по различни начини един от друг.

Звероподобният Титан на Зик беше невероятно мощен, защото той беше член на семейство Фриц. За разлика от него, Том не беше боец ​​и малко се знае за неговите сили. Всеки потребител на Звяра титан има различни способности, което беше разкрито от Фалко в Глава 133. Това е уникално за Звероподобния титан.

3/9

Бронираният Титан (Armored Titan)

Бронираният Титан на Райнер е най-мощният по отношение на физическата сила, благодарение на кожата, която го защитава. За Райнер е много трудно да бъде контузен в сравнение с другите девет титана, тъй като той служи като свой собствен щит. Той ръководи Бертолд и Ани след смъртта на Марсел и става един от най-добрите войници в 104-ия кадетски корпус.

Когато обаче разкрива своята самоличност, той се превръща в един от най-големите врагове на Паради, докато не се присъединява към тях, за да спаси света от гнева на Ерен.

2/9

Атакуващият Титан (Attack Titan)

Главният герой се превръща в най-големия антагонист. Когато Ерен за пръв път разбира, че е получил силите на Атакуващия титан, той помага на своите другари и става един от най-важните членове на Обзорния корпус. Въпреки това, поради силата на Атакуващия титан той може не само да вижда спомените на своя предшественик като другите девет титана, но и да гледа в бъдещето. Ерен използва Атакуващия титан, за да унищожи света, който му отказва свободата, знаейки всичко, което трябва направи, за да превърне целта си в реалност.

Когато разглежда миналото на Атакуващия титан, Ерен научава, че баща му Гриша и офицер от Марли, Ерен Крюгер, рядко са използвали своите сили, въпреки че са спечелили битките, в които са се били.

1/9

Титанът-основател (Founding Titan)

Гриша и Ерен Йегър контролираха Титана-основател заедно с Атакуващия титан. В продължение на поколения Титанът-основател се използва от членове на семейство Фриц. Титанът може да контролира всички елдианци, които кралското семейство използва, като променя спомените на своите граждани.

Също така можеха да контролират телата на елдианците и да накарат титаните да правят каквото си искат. Преди да умре поради притежаването на силите на Атакуващия титан в продължение на тринадесет години, Гриша изяде Фрида Фриц и предаде Титанът-основател на сина си. Благодарение на това колко мощ има Титанът-основател, той е най-силният от всички.

Екипът на Animes Portal ви желае приятно гледане на финалния сезон на Shingeki no Kyojin, преведен на български!

Благодаря за отделеното време! - byakuganUser123

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾