Анимето BLEACH се завръща!
29 Mar

Анимето BLEACH се завръща!

Анимето BLEACH се завръща!

Макар тежките последни седмици да оказаха влияние на всеки, дори аниме и манга феновете, все пак има и щастливи новини. BLEACH се завръща на екран през 2021 година! 🔥

Това разбираме от новини, директно от Шонен Джъмп (Shonen Jump), в края на месец март. С представянето на новата манга на Кубо, Burn The Witch, която ще започне да излиза на мястото на Samurai 8 (мангата на Кишимото) и ще получи OVA адаптация, научихме още, че Bleach също влиза в плановете на колоритното манга списание.

Нямаме точна дата кога анимето ще се появи, нито кое студио ще бъде отговорно за създаването на новия сезон, но със сигурност е официално потвърдено. Bleach ще получи аниме адаптация на последната си арка от мангата.

В честване на 20-годишнината от създаването на Bleach, любимите ни персонажи отново ще станат част от седмичната ни програма 😍. Анимето спира през далечната 2012 г. като успява да 🚀 достигне 15 сезона с над 350 епизода. Никой не знае как и защо адаптацията на едноименния бестселър внезапно спира, но както се казва - „по-добре късно, отколкото никога“.

Спокойно отакута, мъките най-накрая приключиха и чакането свърши. Е, почти... 😀

Последната арка на култовия японски комикс е озаглавена Кървавата Война на Куинситата (Quincy Blood War) или по-позната сред феновете на френчайза като Хилядолетно Кървава Война (Thousand-Year Blood War) . Тя се фокусира върху капитаните от Готей 13 (Gotei 13), които са пред заплаха в лицето на куинситата. Друга фракция иска да унищожи шинигамитата от Готей 13 и Дивизия 0 (Squad 0), които охраняват Краля на душите (The Soul King).

Ичиго (Ichigo), Орихиме (Orihime), Ишида (Ishida), Чад (Chad), Ренджи (Renji) и Рукия (Rukia) за пореден път ще се окажат в средата на огромна по размерите си битка, с каквато допреди не са се сблъсквали. Командирът на куинситата, Юхабах (Yhwach), се завръща, за да отмъсти на Обществото на душите (Soul Society), с желание да убие всички шинигамита и да възвърне славата и величието на куинситата.

Ако се интересуваш повече за Bleach мангата, можеш да намериш неин превод като посетиш VBOX7 - профилът на lazarchetoto. Там ще намериш плейлист с преведени на български глави, представени по интересен начин като видео със звук и цветни страници.


Ако харесвате подобни статии и искате да навлезем надълбоко с тази тема, оставете коментар или реагирайте по-някакъв начин. Станете част от дискусията и помогнете да развием сайта.

Благодаря за отделеното време отаку фендъм. До скоро, накама!

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾