29 Mar

Анимето BLEACH се завръща!

Анимето BLEACH се завръща!

Макар тежките последни седмици да оказаха влияние на всеки, дори аниме и манга феновете, все пак има и щастливи новини. BLEACH се завръща на екран през 2021 година! 🔥

Това разбираме от новини, директно от Шонен Джъмп (Shonen Jump), в края на месец март. С представянето на новата манга на Кубо, Burn The Witch, която ще започне да излиза на мястото на Samurai 8 (мангата на Кишимото) и ще получи OVA адаптация, научихме още, че Bleach също влиза в плановете на колоритното манга списание.

Нямаме точна дата кога анимето ще се появи, нито кое студио ще бъде отговорно за създаването на новия сезон, но със сигурност е официално потвърдено. Bleach ще получи аниме адаптация на последната си арка от мангата.

В честване на 20-годишнината от създаването на Bleach, любимите ни персонажи отново ще станат част от седмичната ни програма 😍. Анимето спира през далечната 2012 г. като успява да 🚀 достигне 15 сезона с над 350 епизода. Никой не знае как и защо адаптацията на едноименния бестселър внезапно спира, но както се казва - „по-добре късно, отколкото никога“.

Спокойно отакута, мъките най-накрая приключиха и чакането свърши. Е, почти... 😀

Последната арка на култовия японски комикс е озаглавена Кървавата Война на Куинситата (Quincy Blood War) или по-позната сред феновете на френчайза като Хилядолетно Кървава Война (Thousand-Year Blood War) . Тя се фокусира върху капитаните от Готей 13 (Gotei 13), които са пред заплаха в лицето на куинситата. Друга фракция иска да унищожи шинигамитата от Готей 13 и Дивизия 0 (Squad 0), които охраняват Краля на душите (The Soul King).

Ичиго (Ichigo), Орихиме (Orihime), Ишида (Ishida), Чад (Chad), Ренджи (Renji) и Рукия (Rukia) за пореден път ще се окажат в средата на огромна по размерите си битка, с каквато допреди не са се сблъсквали. Командирът на куинситата, Юхабах (Yhwach), се завръща, за да отмъсти на Обществото на душите (Soul Society), с желание да убие всички шинигамита и да възвърне славата и величието на куинситата.

Ако се интересуваш повече за Bleach мангата, можеш да намериш неин превод като посетиш VBOX7 - профилът на lazarchetoto. Там ще намериш плейлист с преведени на български глави, представени по интересен начин като видео със звук и цветни страници.


Ако харесвате подобни статии и искате да навлезем надълбоко с тази тема, оставете коментар или реагирайте по-някакъв начин. Станете част от дискусията и помогнете да развием сайта.

Благодаря за отделеното време отаку фендъм. До скоро, накама!

Коментари

Публикувай своето мнение...

Преди седмица го изгледах Невероятно аниме нямам търпение Да влиза вече 2021.

Ще чакам с нетъпение 😁

Много радваща новина, сега всеки път, когато я срещна, засиявам 😆 Анимето е свързано с класическите ми години на младо отаку, най-сетне си заслужи завръщането!

Прекрасна новина! 😀 От 2012 година я чакам!

Нямам търпение да започне😎 😎

Бих искал да попитам кой този Юхабах (Yhwach) и къде ще го видя или чуя в анимето

Първо трябва да довъша стария. Ама силно се притеснявам да не стане същоте с BLEACH, както стана с новият сезон на Nanatsu no Taizai,

Супер звучи обещаващо, трябва да го догледам първо стария и да видя новото аниме.😳

Урааа! Чакането почти свърши😁. Аригато гозай мас за страхотната новина

Страхотно! Аригато за новината НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ АААААААААА!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах