Animes Portal с отличие от „Цитаделата“ в категория „Сайт на годината“ за 2021!
29 Jan

Animes Portal с отличие от „Цитаделата“ в категория „Сайт на годината“ за 2021!

Animes Portal с отличие от „Цитаделата“ в категория „Сайт на годината“ за 2021!

Animes Portal е плод на идеята на двама души, които искаха да създадат 🇧🇬 български портал за аниме и манга, в който всеки свободно да следи любимите си заглавия, да намира нови приятели и да знае, че ще открие други съмишленици в това увлекателно хоби! Макар историята ни да датира от далечната 2008 г., през 2018 г. на бял свят „се ражда“ 🅰🅿 Animes Portal. Оттогава успяхме да намерим свои съмишленици, с които заедно да развиваме през свободното си време порталът, който виждате днес. 💙

За нас бе изключителна радост и гордост, че от Националнен клуб по фентъзи и хорър „Цитаделата са избрали именно нас в категория „Сайт на годината“ за годишните си 🏆 награди за фентъзи и хорър. Никога не сме предполагали, че някой би ни включил и дори наградил за нещо, което правим безвъзмездно в свободното си време. Това е сигурен знак, че това, което правим, е ценено и ни стимулира дори още повече да се развиваме.

Animes Portal с отличие от „Цитаделата“ в категория „Сайт на годината“!

Фентъзи клуб „Цитаделата“е основан през 2001 година с името Национален Клуб за Фентъзи и Хорър „Конан“ или на кратко „Конан-клуб“. Негов основател е писателят Пламен Митрев. Всяка година те провеждат ежегодно награждаване в различни категории, като тази година на фокус бе аниме културата.

Искаме да изкажем най-сърдечните си 🙇 благодарности на „Цитаделата“ за това отличие! Искаме да благодарим на всички хора, бивши и настоящи, които са допринесли за развитието на портала, който познаваме днес - ❤️ върха сте! Благодарим на EmsiNa, че мигновено се отзова и прие наградата от името на екипа и портала, определено ни 📈 зареди с положителни емоции когато ни разказва как е преминало награждаването.

Надяваме се, че това отличие ще отвори врати за едно добро приятелство между феновете както на азиатската анимация, така и на фентъзи и хорър.

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾