AnimeS Expo 2018
27 Mar

AnimeS Expo 2018

AnimeS Expo 2018
Едно от най-големите събития в България. Представяме ви AnimeS Expo. Насладете се на аниме, косплей, k-pop, гейминг и много други забавления. 

За 13-та поредна година AnimeS Expo ще зарадва феновете си с грандиозно събитие насочено към азиатската култура. Датите са съобразени с едноседмичната пролетната ваканция обявена официално от МОН, за да бъдат максимално удобни за всички. 
Очаквайте страхотен косплей, който отново ще бъде разделен на любителска част и състезателна. Както винаги има соло и групов формат и за двата косплея. 

За първи път България ще изпраща хора на световното по косплей в Япония! Победителите в състезателния косплей от квалификацията за World Cosplay Summit (WCS) заминват за 10 дни в Япония, за да представят страната ни на световното и да разгледат страната.
По време на събитието имаме и втора квалификацията. Тя е за International Cosplay League (ICL). 
Косплей победителите ни от тази квалификация заминават за Испания, където ще представят страната ни на друго елитно международно състезание - Japan Weekend.
Журито ни от професионални косплеъри е от 3 различни континента. Сред тях са Sweet Angel (Италия), AmenoKitarou (A.K. Wirru) (Австралия) и Kinpatsu Cosplay (Южна Африка).

Страхотни новини за K-pop феновете! Засилваме присъствието на кпопа в програмата ни. Очаквайте няколко часа K-pop в програмата ни.
За всички посетители ще бъдат предвидени още повече работилнички и по-голяма зона с мърчъндайз. Въвеждаме арт алея, ЛАРП зона и много други интересни неща, които ще бъдат обявявани постепенно.

Очаквайте голяма гейминг зона с турнири по различни игри и конзоли. Събитието ще се проведе в зала Универсиада. 
Следете фейсбук страницата "AnimeS Expo" за повече информация. Тук

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾