Акира получава 4К ремастерирана версия и нов аниме сериал!
05 Jul

Акира получава 4К ремастерирана версия и нов аниме сериал!

Акира получава 4К ремастерирана версия и нов аниме сериал!

За Akira лесно може да се каже, че е един от 🔥 най-разтърсващите аниме филми досега, действайки като една от движещите сили след премиерата си през 1988 година, която позволява на японските анимации да спечелят международно признание.


Сега пълнометражният филм се подготвя за 🎞 мастериране, предлагайки на феновете тази култова класика в 4K резолюция с HDR поддръжка и 192Khz аудио. Новата версия ще бъде пусната на 🗓 24-ти април 2020 година в Япония, като конвертирането идва от оригиналния 35мм мастер.


Но това не е всичко, Akira също така ще получи и 📺 изцяло ново аниме, адаптирано по легендарната 📖 едноименна манга, за да изследва поредицата по начин, който никога не е бил показван досега.


Мангата и филмовата версии на Akira са разработвани едновременно, като първата започва преди създаването на филма и завършва след като пълнометражният филм влиза в кината. Заради това хартиеният вариант вдъхновява както самия филм, така и финалните си глави. Тя включва и многобройни допълнителни герои и съдържание, които ще бъдат изследвани в анимационния формат, тъй като много от по-малки или фонови герои от филма заемат по-значителна роля в пълната версия на японския комикс. Студиото, което ще анимира анимето, е Sunrise, но друга информация все още не се знае за сериала.Редакция: Animes Portal
Източник: overclock3d.net

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾