Пет аниме сериала в стил Tokyo Revengers!
20 Mar

Пет аниме сериала в стил Tokyo Revengers!

Пет аниме сериала в стил Tokyo Revengers!

Миналата година аниме адаптацията на Tokyo Revengers избухна със своя феноменален първи сезон! Той остави хиляди, дори милиони, зрители на пръсти, тръпнейки в очакване на продължението! Но защо да чакаме безцелно, след като има толкова много интересни анимета, които наистина си заслужават гледането? Дами и господа, затегнете колани, защото от Animes Portal ще ви изпратим на едно пътуване в света на японската анимация, с пет интересни заглавия, подобни на „Отмъстителите от Токио“!

Преди да започнем, бихме искали да направим уточнението, че заглавията не са пълни копия, а просто наподобяват нашумялото аниме!

🔥 Внимание, може да съдържа спойлери! 🔥

1. Boku dake ga Inai Machi (ERASED)

Boku dake ga Inai Machi“ не е обикновено аниме за пътуване във времето. Макар да използва този елемент като основа, фокусът не е непременно върху него. Вместо това, то се  🎯съсредоточава главно върху героите и мистериозните обстоятелства, които ги заобикалят.

Човек просто не може да не се почувства наистина привързан към героите на „ERASED“, независимо от ролите им. Има нещо в този сериал, което те привлича, 🔥 разпалва любопитството и те кара да искаш да го изгледаш докрай, дори и да те боли. Хваща те здраво, а след това оставя следа в паметта ти - такава, която не може да бъде заличена.

Ако все пак живеете под 🪨 скала и още не сте гледали „Boku dake ga Inai Machi“, то сега е подходящият момент да го направите. Никога не е твърде късно. Обещаваме ви, че гледането на този сериал ще бъде едно от най-добрите решения, които ще вземете!

 

2. Orange

Това аниме има голяма вероятност да има нещо общо с 🟠 плода, който носи същото име. Да не би заглавието да е метафора? Не си спомням. Но това, което помня, е сладко-горчивото чувство, което излъчваше това шоу, докато бях свидетел на радостите и борбите на героите му.

Orange“ не е обикновено училищно аниме. Не и когато главната героиня се оказва притежателка на писмо от бъдещото си аз! В него подробно се описват нещата, които предстои да се случат, както добри, така и лоши. Но най-вече целта е да се спаси един ценен живот и да се премахнат бъдещите 😥 страдания.

Разбирате, нали? Анимето не е само сантиментално и драматично, то е и изкупително. Кой не би искал да промени миналото, за да избегне бъдещите грешки? Вероятно никой. Точно това прави този сериал толкова истински и 💓 сърдечен.

Бъдете внимателни, ще се леят 💦 сълзи на потоци! Но не се притеснявайте, няма шанс някога да съжалите, че сте гледали толкова сериозен сериал като „Orange“.

 

3. Re:Zero (Starting Life in Another World)

Бихте ли харесали предаване, в което има сюжет с връщане назад във времето, както и нива на отчаяние, увеличени на максимум? Ако отговорът е „да“, то „Re:Zero“ е 🎬 шоуто за вас!

За аниме от типа Isekai, „Re:Zero“ прави това, което много други не успяват - да задържи зрителите си силно ангажирани и емоционално привързани! Въпреки факта, че Натсуки Субару (Natsuki Subaru) всъщност може да използва силата си за пътуване във времето, когато пожелае, това не се оказва толкова лесна задача! Отново и отново, той е тласкан към ръба и страда неимоверно много. Но силата му изобщо не е толкова удобна. И все пак, благодарение на нея, ние можем да видим всичко от различни гледни точки и да изследваме многобройните аспекти на всеки един герой и събитие в сериала.

Re:Zero“ е от онези анимета, които можеш да 👀 гледаш пак и пак, без да ти омръзнат. То е просто толкова впечатляващо и завладяващо! С всичко казано дотук се надявам да го гледате възможно най-скоро, защото, както всички знаем, хубавите неща идват при тези, които не чакат. 🍷

 

4. Steins;Gate

Какво бихте направили, ако изведнъж откриете метод за изпращане на 📨 съобщения до миналото си аз? Бихте ли се опитали да промените бъдещето? Готови ли сте да поемете риска? Какъв е планът ви за действие, след като започнат да се проявяват тежки последици и злокобните същности изведнъж се окажат на ваш гръб? Това са въпросите, с които Окабе (Okabe) трябва да се справя отново и отново в „Steins;Gate“.

Има голяма вероятност да не сте гледали това аниме досега. 😊 Е, в това няма нищо срамно. В крайна сметка „Steins;Gate“ за съжаление си остава едно страшно недооценено аниме.

Бавно, но сигурно, всеки епизод, един след друг, сглобява всичко по перфектен начин. Като го 📽 гледах за пръв път, не можех да повярвам, че нещата наистина имат смисъл - и то поразителен! Този сериал може да стане малко научен, дори философски, но цялото преживяване е напълно истинско! Колкото по-дълго го гледате, толкова по-добро става. Не съжалявам, че реших да го изгледам отново. Сега е мой ред да ви кажа - 🌟 дайте му шанс!

 

5. Vivy: Flourite Eye's Song

Какво е „Vivy: Flourite Eye's Song“, питате? Е, значи е време да ви разкажа за това 💎 бижу, което всъщност се излъчваше едновременно с „Tokyo Revengers“, в един и същи сезон.

Vivy: Flourite Eye's Song“ ни отвежда във футуристичен свят, където технологиите на изкуствения интелект се 📈 развиват с феноменални темпове. Сред първите автономни роботи с изкуствен интелект е Дива (Diva) - певица, чиято предполагаема „единствена“ цел е да прави хората щастливи с музикалните си изпълнения.

При внезапен обрат на съдбата, загадъчен 🤖 робот, който твърди, че е дошъл от бъдещето, я подтиква да поеме странична работа, която включва спасяването на човечеството от пълно 💥 унищожение. На път е да се случи катастрофално събитие, което „предполагаемо“ би било причинено от технология с изкуствен интелект, излязъл извън контрол!

Ако сте внимавали досега, би трябвало да можете да разберете, че отново имаме поредния случай на пътуване във времето. Просто обстановката е различна, защото е в областта на фантастиката, а и сюжетът е доста уникален. Но повярвайте ми, този сериал е изненадващо необикновен. 🤩

Макар и да не е толкова нашумяло, то всъщност е едно от най-добрите заглавия за сезона, заставайки редом до „Tokyo Revengers“. То е много театрално, преливащо от действие и изкусително любопитство. Гледайте го колкото се може по-скоро!

Е, за жалост това е краят на нашето 🚀 пътуване! А вие какво решихте? Харесахте ли си аниме за гледане или пък се решихте да ги гледате всичките? 😍 Ако клоните към последното, то мога да ви кажа само едно - изборът ще си заслужава!

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾