20 от най-откачените японски ТВ предавания! (ЧАСТ 3)
13 Oct

20 от най-откачените японски ТВ предавания! (ЧАСТ 3)

20 от най-откачените японски ТВ предавания! (ЧАСТ 3)

Мина известно време, откакто ви показахме някои от най-откачените японски 📺 телевизионни предавания, които може би сте виждали. Е, от Animes Portal решихме, че е крайно време да продължим с нашата малка класация, показвайки ви още предизвикателства, които ни карат да се запитаме какво ли се върти в главите на тези луди хора от 🌅 Страната на изгряващото слънце...

11. Удар в 🥜 орехчетата

Очевидно измислено от 💁‍ жена, „Slapped in the Balls“ е откачено японско предаване, в което мъже се опитват да рецитират скоропоговорки за кратко време. Когато може би сте разбрали досега, ако се провалят като объркат последователността или времето им изтече, то те получават доста силно перване по топките.

12. Тълпа от стотици

От време на време в Япония се организират флаш мобове, които са предимно насочени към определни индивиди, просто за да се позабавляват с тях. Точно както заглавието подсказва, „Тълпа от стотици“ включва 100 японеца, които се появяват от нищото, за да гонят нищо неподозиращ непознат на улицата. (Смешното в случая е, че потърпевшите си мислят, че се опитват да го нападнат).

В случаите, когато наистина успяват да достигнат целта си, те започват да празнуват като ритуално подхвърлят човека нагоре-надолу във въздуха. След това както бързо са се появили, така и бързо се оттегля, оставяйки жертвата си замаяна и объркана. Може би ще ги гризе параноята до края на живота им, но хей, поне беше забавно за 30 секунди, нали?

13. Хлъзгави стълби

Явно японците много обичат да се нараняват. В тази игра състезателите трябва да изкачат стълби, полети със 🧼 сапун, рискувайки да паднат на брадичката или гърба си върху някой ръб. Ако се подхлъзнат, то директно се озовават в басейн от още сапун, който ще направи повторния им опит дори още по-труден!

14. Човешки тетрис

От сега можем да кажем, че този вид предизвикателство, който сме виждали преди години в български аналог няма нищо общо с японския! В този вариант, състезателите имат пред себе си движеща се стена с изрезки, през които трябва да преминат, ако искат да спечелят. Забавното в случая е, че много често формите, през които трябва да преминат са почти невъзможни за изпълнение, гарантирайки много забавни моменти!

15. Какво се крие в 📦 кутията?

Има доста различни предавания, които включват тази игра, но всички са много интересни! Целта на състезателите е да отгатнат какво се крие в затворена кутия, единствено като опипват съдържанието. За да е още по-страшно за участника, останалите виждат какво всъщност се крие вътре - може да е безобидна играчка или гнусни твари, които се съмняваме всички да сте склонни да ги опипвате.

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾