20 от най-откачените японски ТВ предавания! (ЧАСТ 2)
20 Apr

20 от най-откачените японски ТВ предавания! (ЧАСТ 2)

20 от най-откачените японски ТВ предавания! (ЧАСТ 2)

Всички знаем, че японците обожават всякакви шантави 📺 телевизионни предавания. За хората от запада, някои от тях могат да се сторят шантави, дори 😲 неприлични, но азиатците са ги приели като нещо нормално. След като от Animes Portal ви ➡ показахме част от тях, е време да се заемем и със следващата порция шантави телевизионни предавания, които можем да видим единствено в 🌅 Страната на изгряващото слънце!


 


6. OPPAI състезание!На опонента се поставя брояч, които да отчете колко пъти гърдите се разклащат. Участниците трябва да успеят да получат най-висок брой разклащания, за да победят!


 


7. Хвърли 🍕 пицата на съседа!
Някога искало ли ви се е да използвате микровълновата на съседа, за да си затоплите студената пица, но ви мързи да излизате? Е, в Япония нямат този проблем, особено след като започват да провеждат състезанието „Хвърляне на замразена пица в микровълновата на съседа“! Смятаме, че няма нужда да обясняваме каква е крайната цел, просто гледайте и се забавлявайте на точния мерник!


 


8. Tore!Ако се страхуваш от тесни пространства и малки стаи, то тази игра не е за теб! Ако обаче си приключенец или смяташ, че поне можеш да се справиш по-добре от останалите участници, то Tore ще те предизвика както физически, така и психически. 😱 Макар и да има няколко варианти на играта, оригиналната идея идва от Египетско предизвикателство. Играчите трябва правилно да отговорят на въпроси за ограничено време, преди да са превърнати в истинска мумия.


 


9. Опитай се да не 💦 свършиш!На кратко казано - гей мъж прави орална любов на хетеросексуален мъж. Целта на играта е да го накара да достигне до оргазъм. Ако „потърпевшият“ успее да се удържи от освобождаването - печели!


 


10. Missitsu Nazotoki Variety Dasshustsu Game DERO! 


Повечето от вас може би са запознати със западните състезания, в които състезателите се съгласяват да отговарят на трудни въпроси. Но в това съмнително японско предаване, познато още като „Ditto“, състезателите се съгласяват да поставят живота си в опасност, единствено в името на ТВ предаването... Е, може би и за няколко награди. Пример за част от играта е стаята с греди, състезание, в което участниците трябва да се опитат да се измъкнат от пропадането в бог знае каква пропаст!


Очаквайте скоро и трета част от нашата класация, в която ме ви подготвили още по-чудати телевизионни предавания от любимите ни японци!

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾