20 от най-откачените японски ТВ предавания! (ЧАСТ 1)
16 Mar

20 от най-откачените японски ТВ предавания! (ЧАСТ 1)

20 от най-откачените японски ТВ предавания! (ЧАСТ 1)

Японските 📺 телевизионни предавания са единствени по рода си. Тези програми могат да излъчат предавания, които никога не са ви идвали на ум, че биха могли да се покажат в национален ефир! Повечето от тях са пълни с моменти тип 👀 „какво по дяволите гледам“. Да не говорим как изобщо успяват да намерят доброволци, които да участват в тях. 😂 От Animes Portal решихме да ви покажем 20 от най-откачените предавания, които можете да видите в японската телевизия. Страната изгряващото слънце май никога няма да спре да ни удивлява!

1. Избягай от Komodo Dragon


Представете си дълго въже. Завързани сте от едната му страна. От другата страна е завързано развалено месо. Ако успеете да спасите парчето мръвка от дракона, печелите играта. За нас обаче бихте били победители дори и само да вземете участие в тази страшничка игра.

2. AKBingo!


Това е може би една от най-гнусни игри на света. Целта на играчите е да издухат хлебарка в устата на опонента си, посредством малка тръба. Изгубилият от двамата трябва да изяде „улова“ си. 🤢 Бляк!

3. Топки в гащите, с които да целиш опонента си


Колкото повече топки в гащите, толкова по-голям шанс да уцелиш опонента си с тях. Определено е интересно да се види!

4. Японското колело на късмета


Завърти колелото и си отвори краката! 😏 Това колело на късмета е доста по-различно от това, което ние познаваме. Трябва да си отвориш краката с помощта на специален инструмент, посредством номера, който ти се е паднал от колелото.

5. Познай и цункай дупето!


Мъж и жена са затворени в гардероб, който показва само задните им части. Играчите си избират по едно дупе и започват да го целуват и правят кактово сметнат за добре с него. Докато раздават любовни ласки на любимите си дупета, завесите се вдигат и за останалите не остава друго, освен да се „наслаждават“ на гледката 😂. Ако не е станало ясно досега, този, който е избрал мъжкия задник - губи!

БОНУС! - Кой ще свърши пръв?


Две жени си избират по един напълно непознат мъж от улицата и започват да им дават ръчни ласки. Първият, който се „освободи“, е победител. Трудно е обаче да отбележим дали в тази игра има загубил или не... 😎

Споделете долу в коментарите какво мислите за тези игри. Бихте ли взели участие и вие? 😂 Очаквайте скоро и втора част, в която ще продължим да ви показваме някои от най-шантавите японски ТВ предавания!

Източници: Onedio.co, YouTube

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾