15 интригуващи факта за Tokyo Revengers, които всеки фен трябва да знае!
02 Feb

15 интригуващи факта за Tokyo Revengers, които всеки фен трябва да знае!

15 интригуващи факта за Tokyo Revengers, които всеки фен трябва да знае!

Историята на „Отмъстителите от Токио(Tokyo Revengers) се върти около младо 👦 момче на име Такемичи Ханагаки (Takemichi Hanagaki), което може да пътува през 🕐 времето и да променя бъдещето! За радост, обаче, той не е единственият уникален герой в поредицата! В допълнение към техните уникални черти се въртят и някои страшно заинтригуващи факти!

В тази статия ще ви представя едни от най-интригуващите факти, свързани с историята! Приятели, затегнете силно коланите си, тъй като ви предстои едно лудо 🎢 пътуване в невероятният свят на „Tokyo Revengers“!

🔥 ВНИМАНИЕ, СПОЙЛЕРИ! 🔥

Факти за Дракен

Кен Рюгуджи (Ken Ryuuguuji), известен още като Дракен, е един от 👑 най-ценните герои в анимето. Освен това е страшно уважаван от останалата част на бандата, „Токио Манджи“. Като вицепрезидент, Рюгуджи притежава огромна власт над останалите членове. Може да си мислите, че го познавате, но ви гарантирам, че има някои факти, които тепърва ще научите. Нека разберем кои са!

15. Млад престъпник с „💎 диамантено сърце“.

Darken

Всички помним първото си впечатление за него. Той изглеждаше така, сякаш е способен да изяде жив човек. Но честно казано, персонажът е един от най-милите членове на бандата. Би било погрешно да се каже, че е „типичен разбойник“. Излъчването му може да е като на такъв, но всъщност е много добре възпитан и знае основните морални ценности. 

Дракен спира хората от 🃏 хазарта и ги държи далеч от ☠️ мръсните неща. Той е перфектният пример за известната поговорка „Не съди книгата по корицата ѝ“. Той излъчва много студени вибрации, но вече всички знаем, че е страшно топъл човек.

14. По-голямата част от детството си, Даркен прекарва в Червения квартал.

Draken Tokyo Revengers Smiling

Дракен е зрял не заради 👪 семейството си, а защото е живял в Червения квартал. Когато е на две годинки, той губи семейството си. Ето как Дракен израства като 🐺 вълк-единак!

13. Дракен учи Майки (Mikey), на морални ценности.

Tokyo Revengers Draken and Mikey

Рюгуджи е човекът, който винаги преподава на Майки морални ценности. Помните ли, когато Майки се опита да прикрие🔪 убийството на Па Чин? Ето тогава Дракен беше човекът, който спря Майки и го помоли да поеме отговорност за действията си.

12. Интереса на Дракен, към Ема Сано.

Tokyo Revengers Draken and Emma

Дракен е романтично обвързан 💜с Ема Сано (Emma Sano), въпреки че е изобразен като човек, който е супер хладнокръвен. Той е идеалният пример за тцундере. Може да не го изразява, но изпитва огромна грижа за нея, докато тя прави всичко възможно, за да го накара да ревнува, само и само да привлече вниманието му. Звучи сладко, нали?

11. Kawasaki Zephyr 400 - 🏍️ Мотоциклетът на Дракен.

Макар да е изключителен боец, той е и много добър в карането на мотор! Ама разбира се, той е най-добрият приятел на Майки, който има огромен интерес към моторите, което кара и на Дракен да се интересува от тях!

Факти за Манджиро

Манджиро (Manjirou) е вторият главен герой в епичната история. Той е 👑 президент на бандата „Токио Манджи“.

10. Любимата храна на Майки е Дораяки.

Има толкова много случаи, в които виждаме как Майки нагъва Дораяки. Това е 🍰 торта във формата на палачинки, която е пълна с паста от червен боб. Има невероятен вкус! Всеки обича да яде Дораяки и Тайяки в 🇯🇵 Япония.

9. Псевдонимът на Манджиро е Майки.

tokyo revengers manjirou

Манджиро е известен още и като Майки. Историята зад този псевдоним е наистина красива. Когато Ема отсяда при семейство Сано, Майки и Шиничиро мислят, че е чужденец заради името си. Така че, за удобство на Ема, той я моли да го нарича „Майки“. И така, псевдонимът Майки си остава за употреба от членовете на бандата.

8. Той е чудо в 🥊 бойните изкуства.

Tokyo Revengers Manjirou fight

Дори Манджиро не е подозирал, че е чудо в бойните изкуства. Той го разбира едва когато дядо му го отвежда в академията за бойни изкуства и 🥊 нокаутира човек с голи ръце. Всъщност, той е непобедимият Майки. Безкрайните тренировки с дядо му са го направили твърд като скала и са изострили уменията му. Подписът му е „Roundhouse Kick“.

7. Технически знания.

tokyo revengers shinichirou

Тъй като е по-малък брат на Шиничиро Сано, Майки има разнообразни познания по 🔧 механика. След като брат му и други членове на Black Dragons винаги се размотават, като правят това, Майки се научава да поправя мотори, автомобили и дори да помага на други механици.

Факти за Такемичи

Като главен герой на поредицата, Такемичи (Takemichi) има толкова много скрити тайни и факти за него, които вие трябва да научите! И така, нека започнем!

6. Такемичи - скок във времето.

tokyo revengers takemichi

Такемичи Ханагаки (Takemichi Hanagaki) може да скача във 🕐 времето и да променя бъдещето, както си поиска. И така, основният авторитет в живота на всеки е в 👐 неговите ръце. Той е капитан от първа дивизия на бандата „Токио Манджи“, който се грижи за членовете и се уверява, че те са в безопасност.

5. Огромна издръжливост и подобрение в борбата.

tokyo revengers takemichi fist

От самото начало, Ханагаки притежава огромна издръжливост, но в 📗 едноименната манга виждаме подобрение и в неговите атаки. Това е един огромен плюс за него. Той преодолява страха си да се изправи срещу огромна и плашеща банда. Такемичи винаги е смятал, че е загубеняк, но когато открива, че Хината (приятелката му) е в опасност, той е твърдо 💪 решен да сложи нова маска.

4. Любовният му интерес е Хината Тачибана

tokyo revengers takemichi and hina

Хината Тачибана (Hinata Tachibana) е приятелката на Такемичи. Заради нея, той иска да промени миналото. Той е много лоялен към нея, дори когато бива изкушаван от Ема Сано, която просто се опитва да накара Дракен да ревнува, той не прави нищо! Винаги когато Такемичи се псува, Хината повишава морала си. Те наистина са създадени един за друг!

3. Специалните умения на Такемичи са решаването на загадки

Виждали сме как Ханагаки решава загадки без никакви затруднения. Сякаш решаването на тези огромни и сложни пъзели е парченце 🍰 торта за него. Това е един от скритите му таланти.

2. Такемичи уважава Дракен и Майки

Въпреки че е приятел с толкова много други членове на бандата Туман, той избра да уважава Дракен и Майки. Но защо? Други членове от банди не са толкова внимателни като Дракен или толкова силни като Майки! Ето защо Такемичи ги цени, макар когато ги среща за първи път да е силно уплашен от външния им вид. Но след като прекарва повече време с тях, той разбира повече за тях и интересите им.

Факти за Хината

Хината е приятелката на главният герой, Такемичи Ханагаки. Тя винаги е била до него през тежки времена. Има обаче някои интересни факти, които може би не знаете за нея.

1. Хината Тачибана

Тя обича какаото и мрази ☕ горчивото кафе. Нейният талант е да 🎹 свири на пиано и идолът ѝ е Хелън Келер! Очевидно е, че ❤ обича Такемичи. Един от невероятните ѝ таланти включва мотивирането на Такемичи и неговите приятели. Тя е изключителен човек!

Това бяха малко от невероятните факти, за героите от това 🌟 незабравимо аниме. Ако все още се намира някой, който не го е гледал - какво чакаш?!

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾