Zhen Yang Wushen

真阳武神

Английско заглавие:
Soul of Light
Премиера:
10/07/2023г.
Тип:
ONA
Епизоди:
14
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
20 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Wonder Cat Animation
Озвучаване:
Китайско
Държава:
Китай
Жанрове:
Action, Fantasy, Historical, Martial Arts
Продуценти:
Youku

Казват, че светът е бездна на нещастието, в която хората са в морето, тяхната плът е лодката, а техните души са хората в лодката, плаващи към отсрещния бряг.

Династията Дациен (Daqian) просперира и е подчинила целия свят. Но под повърхността на просперитета ѝ вече се завихрят тъмни течения. Осемте демонични безсмъртни искат да действат, У-уън Дукъ Хун Сюендзи (Wuwen Duke Hong Xuanji) е по-силен от всякога, а Мън Шъндзи (Meng Shenji), господарят на фракцията „Тайшан“ (Taishang), наблюдава света.

В такъв свят на огромни борби младият учен Хун И (Hong Yi) изпраща първия си въпрос към света. Хун И е син на Хун Сюендзи, най-властният министър на династията, и Мън Бинюн (Meng Bingyun), предишната светица на фракцията „Тайшан“. Хун И губи майка си като малък и като дете на наложница той често бива мачкан от другите, но това не го спира да продължи с обучението си. Така мъжът случайно тръгва по несравнимо коварен път на двойно трениране в бойните изкуства и Пътя, изправя се срещу потисничеството на съдбата, спира много силни врагове и става легендата на поколението си.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾