Zero no Tsukaima

ゼロの使い魔

Луис Францис Ле Бланк де Ла Валиер (Louise Françoise Le Blanc de La Vallière) е погълната в себе си магьосница в един свят на магически пръчки, наметала и кралски особи. Въпреки че учи в престижното училище за магьосници Академия Тристайн (Tristain Academy), тя има голям проблем - не може да използва правилно магията, спечелвайки си прякора "Луис Нулата" от своите съученици.

Когато първокурсниците са задължени да извършат ритуал за призоваване, призоваването на Луис се превръща в катастрофална експлозия! Всички смятат, че това е още един провал, но когато димът се разяснява, момче на име Саито Хирага (Saito Hiraga) се появява. Сега, Саито е третиран като роб, принуден да чисти дрехите ѝ и да яде от земята. Но когато открива непозната маркировка, гравирана на ръката на Саито от призоваващия ритуал, се смята, че това е маркировката на могъщ фамилиар на име Гандалфр (Gandalfr).

Диво, приключенско и експлозивно, това е Zero no Tsukaima, история, която разказва как Саито се справя с новия си живот и как Луис доказва, че тя е повече от това, което прякорът ѝ подсказва.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾