Yuusha ga Shinda!

勇者が死んだ!

Английско заглавие:
The Legendary Hero Is Dead!
Премиера:
??/04/2023г.
Тип:
ТВ сериал
Статус на излъчване:
Предстоящо
Български превод:
Не
Статус на превода:
Няма превод
Студио:
LIDENFILMS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure, Ecchi
Продуценти:
Pony Canyon, Tohokushinsha Film Corporation, Shogakukan, WOWMAX

Далеч на север от света се намира „Портата на ада“ - портал, използван в миналото от Господаря на демоните, за да нахлуе в човешкото царство. Благодарение на легендарния герой Шион Блейдартс (Shion Bladearts), притежател на Екскалибур, и неговата вярна група от спътници Портата е запечатана и демоничната заплаха е победена.

За съжаление печатът е бил непълен и е започнал да отслабва, позволявайки на демоните отново да започнат атаката си. Притеснен за безопасността на селото си, егоистичният и извратен фермер Тоука Скот (Touka Scott) копае ями, за да се защити от демоните. Но не се страхувайте, защото Шион е на път да запечата отново Портата на ада и да спаси човечеството!

Или поне е щял, защото легендарният герой е мъртъв, след като пада в един от рововете на фермера. За щастие работата с мъртвите е специалност на некроманта Анри Хейнсуърт (Anri Haynesworth). Макар че не може да го съживи, Анри може поне да спаси мисията, като вкара душата на Тука в гниещото тяло на Шион и да го повлече към Портата на ада, вместо Шион. Нежелаейки да бъде изоставена, приятелката на Тука от детството, Юна Юнис (Yuna Yunis), се присъединява към него. Заедно тримата тръгват на път, сформирайки може би най-неподходящия екип, който някога се е опитвал да спаси света!

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾