Yuukoku no Moriarty

憂国のモリアーティ

В края на 19-ти век Британската империя се превръща в глобална сила. Заради строгата си класова стратификация, обикновеният гражданин има много малък шанс да се изкачи по класовата стълбичка, където презрителното благородство властва над всички.

Вторият син в семейство Мориарти, Уилиям Джеймс Мориарти (William James Moriarty), е млад професор по математика, който притежава изкусна сръчност и интелект още от ранна детска възраст. Заедно с братята си Албърт (Albert) и Луис (Louis), той води простичкия живот на благородник.

Извън училище, Уилиям е добре известен частен консултант, готов да реши проблемите на всеки, който изпадне в нужда. Неговото нежно поведение, обаче, контрастира с позицията му на ръководител на група, готова да предизвика сериозна вреда в желанието си да създаде нов свят, изграден от пепелта на стария.

Yuukoku no Moriarty поставя под нова светлина оригиналната история от Артър Конан Дойл, насочвайки светлината на прожекторите към основния герой и изследвайки как се превръща в първия и единствен „криминален консултант“.

Трейлър

За да изгледате всички 11 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Кога ще има превод на 10 еп? Епизод 9 вече е качен във Vbox7.

Има ли анимета подобни на това? Бихте ли ми препоръчали?

Може да изгледаш Black Butler

Много готино аниме! Благодаря много за превода и качването!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах