Yuukoku no Moriarty

憂国のモリアーティ

В края на 19-ти век Британската империя се превръща в глобална сила. Заради строгата си класова стратификация, обикновеният гражданин има много малък шанс да се изкачи по класовата стълбичка, където презрителното благородство властва над всички.

Вторият син в семейство Мориарти, Уилиям Джеймс Мориарти (William James Moriarty), е млад професор по математика, който притежава изкусна сръчност и интелект още от ранна детска възраст. Заедно с братята си Албърт (Albert) и Луис (Louis), той води простичкия живот на благородник.

Извън училище, Уилиям е добре известен частен консултант, готов да реши проблемите на всеки, който изпадне в нужда. Неговото нежно поведение, обаче, контрастира с позицията му на ръководител на група, готова да предизвика сериозна вреда в желанието си да създаде нов свят, изграден от пепелта на стария.

Yuukoku no Moriarty поставя под нова светлина оригиналната история от Артър Конан Дойл, насочвайки светлината на прожекторите към основния герой и изследвайки как се превръща в първия и единствен „криминален консултант“.

Трейлър

За да изгледате всички 11 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Пфф не знам от къде да започна ,но просто ще си кажа оценката ,а именно : 10/10 тва аниме моментално ми влиза в топ5 листата. Просто е много силно.

Впечатлен съм!

ОМГ това беше уникално, много ми хареса, че представиха историята от страната на Мориарти и Шерлок . Ако сте фенове на криминални мистерии силно предпоръчвам.😤

Мориарти и неговата идеология са мниго верни и изкривени, но аз много ги харесвам, вие как мислите?

Лично аз съм по-голяма привържаничка на идеологията на Лиам тъй като всички благородници, които той е убил до сега са хора които закона не може да стигне тъй като те имат власт и пари. И както видяхме от скучаите според мен светът ще бъде по-добре без хора като тях.

Кога ще има превод на 10 еп? Епизод 9 вече е качен във Vbox7.

Има ли анимета подобни на това? Бихте ли ми препоръчали?

Може да изгледаш Black Butler

Принципно има едно аниме не е същото но пак е в криминалния жанър. Първо бщх скиптична но след няколко епизода започна найстина да задълбава и да става интересно Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru – Трупът в краката на Сакурако.

Много готино аниме! Благодаря много за превода и качването!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах