Yuukoku no Moriarty

憂国のモリアーティ

Английско заглавие:
Moriarty the Patriot
Премиера:
11/10/2020г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
11
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Студио:
Production I.G
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Historical, Psychological, Shounen, Mystery
Продуценти:
Shueisha

В края на 19-ти век Британската империя се превръща в глобална сила. Заради строгата си класова стратификация, обикновеният гражданин има много малък шанс да се изкачи по класовата стълбичка, където презрителното благородство властва над всички.

Вторият син в семейство Мориарти, Уилиям Джеймс Мориарти (William James Moriarty), е млад професор по математика, който притежава изкусна сръчност и интелект още от ранна детска възраст. Заедно с братята си Албърт (Albert) и Луис (Louis), той води простичкия живот на благородник.

Извън училище, Уилиям е добре известен частен консултант, готов да реши проблемите на всеки, който изпадне в нужда. Неговото нежно поведение, обаче, контрастира с позицията му на ръководител на група, готова да предизвика сериозна вреда в желанието си да създаде нов свят, изграден от пепелта на стария.

Yuukoku no Moriarty поставя под нова светлина оригиналната история от Артър Конан Дойл, насочвайки светлината на прожекторите към основния герой и изследвайки как се превръща в първия и единствен „криминален консултант“.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾