Yuri!!! On ICE

ユーリ!!! on ICE

Замаян от майсторската си победа във финалния кръг на Grand Prix, Юри Кацуки (Yuuri Katsuki), някогашният най-талантлив фигурист на Япония, се завръща при семейството си, за да прецени какво иска да прави за в бъдеще. Юри вече е на 23 години, а това означава, че възможносите му във фигурното пързаляне намаляват с бясна скорост, а любовта му към свински котлети и склонноста към качване на килограми също не му помагат.

Юри, обаче, се озовава под светлината на прожекторите, когато клип, на който той изпълнява съчетание на петкратния световен шампион Виктор Никифоров (Victor Nikiforov), изведнъж се разпространява в Интернет. В интерес на истината, самият Виктор изненадващо се появява на прага на Юри и му предлага бъде негов ментор. Като един от най-големите му почитатели, Юри веднага се съгласява и започва отново да се стреми към световната сцена. Но конкуренцията е огромна, особено с новата звезда от Русия, Юри Плисецки (Yuri Plisetsky), който е решен на всяка цена да победи Юри и да си спечели Виктор отново.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

на български имам предвид

защо трети и четвърти епизод не са преведени

Здравей, за съжаление въпросните 2 епизода не успяваме да ги открием с български превод, за да можем да ги заменим. Оставили сме ги с английския им вариант, за да не се получава дупка между епизодите и поне тези, които са добре с английския да могат да завършат анимето. :) Ще се опитаме при първа възможност ще обновим двата проблемни епизода.

Много се извинявам, аз всъщност превеждах анимето още като излизаше, но почнах от 5 епизод и затова има дупки. Успях да свърша с 1 и 2 още тогава, но после се случиха някои неща и остана просто така. До края на тази седмица би трябвало да кача 3 и 4 обаче, тъй като почнах да превеждам пак

Уникално аниме 😍 😍 😍. Мога да го гледам множество пъти и няма да ми омръзне

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах