Yuri Kuma Arashi

ユリ熊嵐

Английско заглавие:
Yurikuma Arashi
Премиера:
06/01/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Silver Link.
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Psychological, Seinen, Drama, School, Shoujo Ai
Продуценти:
Frontier Works, Media Factory, Mainichi Broadcasting System, Movic, Gentosha Comics

В миналото, редом с хората са съжителствали хуманоидни мечки. Но метеоритен дъжд, паднал на Земята, предизвиква странен страничен ефект на мечките по целия свят - те внезапно стават жестоки и гладни за човешка плът. Така започва началото на безкраен кръг от кръвопролития, в които мечка изяжда човек, а човек убива мечка, напълно забравяйки за някогашните си мирни отношения. Затова е и построена „Стената на разединението“, която да разделя двете цивилизации и да поддържа мира на Земята.

Куреха Цубаки (Kureha Tsubaki) и Сумика Изумино (Sumika Izumino) са две влюбени от академия Арашигаоска, които започват да се страхуват за връзката си, след като две мечки успяват се промъкнат през стената и да проникнат в академията. Гладните, но привързани мечки, Гинко Юриширо (Ginko Yurishiro) и Лулу Юригасаки (Lulu Yurigasaki), като че ли гледат на ненавиждащата мечки Куреха нещо повече от поредното ястие. Когато се приближават до нея започват да се разкриват тайни, които момичето може и да не успее да понесе.

Когато техните взаимоотношения провокират „Невидимата Буря“ - група, която поддържа реда в идеологическото училище - момичетата ще трябва да се изправят пред съда с тяхната любов, поемайки на едно приключение към самоосъзнаването си, като по пътя си ще се опитат да се доберат до „обещаната целувка“ на истинската любов.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾