Yuri Kuma Arashi

ユリ熊嵐

В миналото, редом с хората са съжителствали хуманоидни мечки. Но метеоритен дъжд, паднал на Земята, предизвиква странен страничен ефект на мечките по целия свят - те внезапно стават жестоки и гладни за човешка плът. Така започва началото на безкраен кръг от кръвопролития, в които мечка изяжда човек, а човек убива мечка, напълно забравяйки за някогашните си мирни отношения. Затова е и построена „Стената на разединението“, която да разделя двете цивилизации и да поддържа мира на Земята.

Куреха Цубаки (Kureha Tsubaki) и Сумика Изумино (Sumika Izumino) са две влюбени от академия Арашигаоска, които започват да се страхуват за връзката си, след като две мечки успяват се промъкнат през стената и да проникнат в академията. Гладните, но привързани мечки, Гинко Юриширо (Ginko Yurishiro) и Лулу Юригасаки (Lulu Yurigasaki), като че ли гледат на ненавиждащата мечки Куреха нещо повече от поредното ястие. Когато се приближават до нея започват да се разкриват тайни, които момичето може и да не успее да понесе.

Когато техните взаимоотношения провокират „Невидимата Буря“ - група, която поддържа реда в идеологическото училище - момичетата ще трябва да се изправят пред съда с тяхната любов, поемайки на едно приключение към самоосъзнаването си, като по пътя си ще се опитат да се доберат до „обещаната целувка“ на истинската любов.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах