Yu-Gi-Oh!

遊☆戯☆王

Побойниците често избират някой крехък и слаб - някой точо като Юги Муто (Yuugi Mutou). Неговата красива приятелка от детството, Анзу Мазаки (Anzu Mazaki), е винаги там, застъпвайки се за него, но той не може да разчита на нея завинаги. Катсуя Джончуи (Katsuya Jonouchi), който почти винаги е придружаван от словестния си партньор Хирото Хонда (Hiroto Honda), също не изглежда като лош човек, въпреки че винаги носи на Юги проблеми. Но най-вече Муто желае за истински приятел, който ще разбира и никога няма да го предаде.

Юги милее за своя хилядолесен пъзел - древен и мистериозен египетски артефакт, който е внесен в магазина на дядо му. Вярвайки, че решаването на пъзела ще му даде желание, той го завършва, призовавайки нова личност в себе си - душата на "Краля на игрите". Тъмна, различена, силна и новата личност на име Ями Юги (Yami Yuugi) е пълната противоположност на Юги. При всяка неправда към него, Ями поема контрола над тялото на момчето и принуждава опонента си да изиграе "Играта на сянката". Залозите са високи, тъй като всеки, който губи, изпитва вкуса на тъмнината, която се намира в собственото им сърце.

***

Много отдавна... Когато пирамидите били все още млади, Египетски крале играели игри с велика и ужасяваща мощ. Игри на съдби, игри на присъди, игри на магии! Но тези "Игри на Сенките" извратили душите на тези със слаби воли и черни сърца и така силата била запечатана.Затворена в тайнствените "Хилядолетни Елементи". Докато "Хиляди години по-късно", когато момче на име "Юги" отключва тайните на "Хилядолетния Пъзел".

Сега игрите се завърнаха и с тях нов шампион, изпълнен с древните магически енергии.Но дали Юги ще контролира силата или силата ще контролира него?

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾