Yu☆Gi☆Oh!: Go Rush!!

遊☆戯☆王ゴーラッシュ!!

Английско заглавие:
Yuu Gi Oh: Go Rush!!
Премиера:
03/04/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Статус на излъчване:
В момента излиза
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Bridge
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy

След като наследяват компанията от родителите си, Юухи (Yuuhi) и Юаму Оудоу (Yuamu Oudou) започват работа в Ultraterrestrial Trouble Solutions - организация, която издирва извънземни. Въпреки че никога досега не са се сблъсквали с иноземни същества, Юухи отчаяно иска да се срещне с тях, тъй като вярва, че извънземно е откраднало важния му предмет, наречен „Земнодамар“ (Earthdamar).

Един ден, докато търсят НЛО, Юухи и Юаму откриват странно място в гората, където много дървета са паднали, образувайки пейзаж, подобен на житен кръг. Продължавайки навътре, те откриват мистериозен космически кораб и влизат в него от любопитство. За тяхна изненада те се натъкват на Юдиас Велгеар (Yudias Velgear), извънземен от звездния куп Велгеар. Оказва се, че Юдиас иска да се научи да играе на Rush Duel - игра на карти, популярна сред учениците от началното училище, тъй като вярва, че тя ще спаси дома му от дълга война.

След като се съгласяват да го научат как да я играе, те в крайна сметка разбират, че първият им контакт с извънземно може да не е просто случайно съвпадение.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾