Yu-Gi-Oh! Duel Monsters

遊☆戯☆王 デュエルモンスターズ

Легендата казва, че загадъчният Хилядолетен пъзел ще даде едно желание на всеки, който дешифрира древните му тайни. При решаването му, гимназистът Юги Муто (Yuugi Mutou) отприщва "друг Юги" - едно своеобразно присъствие на древноегипетския дух Атем (Atem), затворено в самия него. Сега, когато е изправен пред дилема, това мистериозно алтернативно его се появява и му помага с неприятностите, в които се е въвлякъл.

Желаейки да разкрие мистерията зад този странен дух, Юги и компания се озовават в съревнование с няколко противници в "Дуел на чудовища" - предизвикателна картова игра, използвана от хора, които се опитват да откраднат "Пъзела на хилядолетието", в отчаян опит да впрегнат в себе си великата сила. Тъй като въпросите се натрупват, не минава много време преди да разберат, че в тези двубои има повече от просто гордостта на играчите.

Трейлър

За да изгледате всички 224 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Никога не ми омръзва да го гледам ей такива трябва да са повечето анимета

ahhhh towa wrushta tolkowa spomeni

уникално аниме препоръчвам на всеки да го гледа и браво за качването и превода

😃 😀🤩🥰😍🤩😄😃😃😀🤩🤩🥰😍🤩😄😃😃🇧🇬 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Най-любим аниме сериал свързан с карти

Аз играя също

Не е нужно да ГЛЕДАМ 224 еп на едно ОТ СТАРИТЕ МИ НО ЛЮБИМИ АНИМЕТА за да разбера само от 18 епизода ЧЕ ПОУКАТА В ТОВА АНИМЕ Е-ДА ВЯРВАШ В СЕБЕ СИ И В СПОСОБНОСТИТЕ СИ И ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАШ! 😛😛😀😀🙂🙂

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах