Yu-Gi-Oh! Duel Monsters

遊☆戯☆王 デュエルモンスターズ

Легендата казва, че загадъчният Хилядолетен пъзел ще даде едно желание на всеки, който дешифрира древните му тайни. При решаването му, гимназистът Юги Муто (Yuugi Mutou) отприщва "друг Юги" - едно своеобразно присъствие на древноегипетския дух Атем (Atem), затворено в самия него. Сега, когато е изправен пред дилема, това мистериозно алтернативно его се появява и му помага с неприятностите, в които се е въвлякъл.

Желаейки да разкрие мистерията зад този странен дух, Юги и компания се озовават в съревнование с няколко противници в "Дуел на чудовища" - предизвикателна картова игра, използвана от хора, които се опитват да откраднат "Пъзела на хилядолетието", в отчаян опит да впрегнат в себе си великата сила. Тъй като въпросите се натрупват, не минава много време преди да разберат, че в тези двубои има повече от просто гордостта на играчите.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Обичам да гледам Yu-Gi-Oh

Не 😱😱😱😭😭😭

Мразя когато се бият приятели 😓

Любими герои Yu-Gi-Oh

😢😢😢😢😢😢😢

😤😤😤😲😲😲😲😲😲🏅

Любими аниме ❤️❤️❤️

Никога не ми омръзва да го гледам ей такива трябва да са повечето анимета

ahhhh towa wrushta tolkowa spomeni

уникално аниме препоръчвам на всеки да го гледа и браво за качването и превода

😃 😀🤩🥰😍🤩😄😃😃😀🤩🤩🥰😍🤩😄😃😃🇧🇬 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Най-любим аниме сериал свързан с карти

Аз играя също

Не е нужно да ГЛЕДАМ 224 еп на едно ОТ СТАРИТЕ МИ НО ЛЮБИМИ АНИМЕТА за да разбера само от 18 епизода ЧЕ ПОУКАТА В ТОВА АНИМЕ Е-ДА ВЯРВАШ В СЕБЕ СИ И В СПОСОБНОСТИТЕ СИ И ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАШ! 😛😛😀😀🙂🙂

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах