Yu-Gi-Oh! Arc-V

遊☆戯☆王 アーク・ファイブ ARC-V

Екшън дуели, които позволяват на дуелистите да се извисяват заедно с техните чудовища, превземайки света като буря. Благодарение на еволюционния пробив, системата „Solid Vision“ вече е в състояние да осигури Дуели с Чудовища (Duel Monsters) за масата.

Юуя Сакаки (Yuuya Sakaki) е син на Юушо Сакаки (Yuusho Sakaki), основател на училището You Show Duel в Маями Сити (Miami City). Той настоява, че двубоите не са инструмент за война, а са за да предизвикат усмивки у хората и по този начин въвежда концепцията за Развлекателни Дуели (Entertainment Dueling). Въпреки това, в пика на славата си, Юушо изчезва и не успява да присъства на дуела си със Силния Ишиджима (Strong Ishijima) - шампионът в екшън дуелите. Макар и белязан от внезапното му изчезване, синът му се зарича да стане Дуелист за забавление като баща си.

Няколко години по-късно, в разгара на дуел със Силния Ишиджима, отчаянието на Юуя да спечели поражда чудо. Неговата висулка започва да свети, превръщайки картите му в Pendulum Cards и позволявайки му да извърши призоваване на махалото - метод на призоваване, непознат на света и на самия него, който му спечелва слава за една нощ. В резултат на това, Реиджи Акаба (Reiji Akaba), главен изпълнителен директор на Корпорация Лео (Leo Corporation) и основател на елитното училище Leo Duel, започва да произвежда нови карти Рendulum Cards, с които да включат Pendulum призоваването в системата. Така мистериите, които заобикалят Pendulum призоваването и бащата на Юуя, започват да се разплитат и младото момче започва да научава малко по малко какво е необходимо, за да се превърнеш в Дуелист за забавление.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾