Yu yu hakusho

幽☆遊☆白書

В един съдбовен ден, Юсуке Урамеши (Yuusuke Urameshi), четиринадесетгодишен престъпник с мрачно бъдеще, получава чудотворен шанс да промени това, след като се хвърли пред движеща се кола, за да спаси младо момче. Неговата крайна жертва е толкова нетипична, че властите на духовния свят все още не са готови да го оставят да продължи към задгробния си живот. Коенма (Koenma), наследник на трона на духовния свят, предлага на Юуке възможност да си възвърне живота, но само ако изпълни поредица от задачи. Под ръководството на Бога за смъртта, Ботан (Botan), той трябва да осуети зли присъствия на Земята като духовен детектив.

За да му помогне в начинанието, Юсуке привлича бившия си съперник Казума Кувабара (Kazuma Kuvabara), както и двамата демони с криминално минало, Хией (Hiei) и Курама (Kurama). Заедно, те тренират и се борят срещу враговете, които биха могли да застрашат съществуването на човечеството.

Трейлър

За да изгледате всички 112 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

класика в шонен жанра със най-жестокия мачкащ турнир на всички времена и до ден днешен не надминат

Уникално! 💯 💯

Мерси че го добавихте, все пак това е един от най - добрите шонени и първата работа от автора на Hunter x Hunter. Въпреки че е на над 20 годинки анимето е страхотно и култово( да не говорим как Масаши Кишимото краде от това аниме за Наруто хД)

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах