Yu Gi Oh! Zexal Second

遊☆戯☆王ZEXALⅡ(セカンド)

Английско заглавие:
Yu-Gi-Oh! Zexal II
Премиера:
07/10/2012г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
73
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Gallop
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Shounen, Game
Продуценти:
TV Tokyo, Nihon Ad Systems

След като побеждава мистериозен враг, Юума Цукумо (Yuuma Tsukumo), заедно с помощта на Кайто Тенджо (Kaito Tenjou) и Рюга Камиширо (Ryouga Kamishiro), осуетява плановете на барийците. Въпреки това, той все още е търси Номерните карти, за да възстанови спомените на Астрал (Astral). Седемте барийски императора научават за начинанията на Юума и Астрал и самите те започват да събират картите, за да постигнат заветната си цел - да унищожат света на Астрал, в замяна спасението на своя собствен.

Макар да присъстват само петима от императорите, те единодушно решават да унищожат дуото веднъж и завинаги. На друго място, с новопридобитите си сили на ЗЕКСАЛ, Астрал и Юума работят за елиминирането на вражеската сила, която заплашва Земята и останалата част от Вселената.

Yu☆Gi☆Oh! Zexal Second разкрива мистериите и неприятните изненади, които се крият сред премеждията на главният ни герой. Докато Астрал се бори да приеме миналото си и последствията, които то може би е донесло, дали боговете ще продължат да обсипват Юума с късмета си по време на поредното опасно приключение?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾