Yu Gi Oh! Arc-V

遊☆戯☆王 アーク・ファイブ ARC-V

Английско заглавие:
Yu-Gi-Oh! Arc-V
Премиера:
06/04/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
148
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Gallop
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Shounen, Game
Продуценти:
TV Tokyo, Nihon Ad Systems, Marvelous AQL

Екшън дуелите, които позволяват на дуелистите да се движат заедно със своите дуелни чудовища, завладяват света. Благодарение на еволюционен пробив, системата „Solid Vision“ вече е в състояние да осигурява помощ на дуелните чудовища.

Юуя Сакаки (Yuuya Sakaki) е син на Юушо Сакаки (Yuusho Sakaki), като последният е основател на училището за дуели You Show в Маями Сити. Юушо настоява, че дуелите не са средство за водене на война, а по-скоро трябва да донесат усмивки на хората и така въвежда концепцията за развлекателните дуели. На върха на славата си обаче, Юушо изчезва и не се явява на дуела си с шампиона по екшън дуели Силния Ишиджима (Strong Ishijima). Макар да е белязан от внезапното му напускане, Юуя се заклева да стане Дуелист за забавление като баща си.

Няколко години по-късно, в разгара на битката с Ишиджима, отчаяният стремеж на главният ни герой да спечели довежда до чудо. Висулката му започва да свети, превръщайки картите му в карти махало, позволявайки му да изпълни махално призоваване - метод за призоваване, непознат на света и самия него, който му спечелва слава за една нощ. В резултат на това, Рейджи Акаба (Reiji Akaba), главен изпълнителен директор на Leo Corporation и основател на елитната школа за дуели Leo, започва да произвежда нови карти Махало, за да включи в системата си призоваването с Махало. Така мистериите, които заобикалят махалото и бащата на Юуя, започват да се разплитат, а последният малко по малко научава какво е необходимо, за да се превърне в Дуелист за забавление.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾