Yozakura Quartet

夜桜四重奏 ~ヨザクラカルテット~

Премиера:
03/10/2008г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Nomad
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Magic, Shounen, Super Power, Supernatural, Comedy
Продуценти:
TBS

Светът на Yozakura Quartet всъщност не е един, а два - един на хората и един на йокай. Въпреки, че повечето изглеждат като хора, йокаите могат да имат животински физически черти, заедно с редица специални способности. Обикновено те са ограничени до своя свят, но някои успяват да намерят пътя до царството на хората. Като символ на мира и мост между двата свята, е изграден град в рамките на защитната преграда от седемте вълшебни дървета, известни като „Седемте стълба“. Град Сакурашин (Sakurashin) е дом както на хората, така и на йокаи, като спокойствието между двете страни е поддържано от Консултативния офис Хизуми Лайф (Hizumi Life).

Собственик на офиса е Акина Хизуми (Akina Hiizumi), тийнейджър с наследствената фамилна способност да прави „настройка“, която може да изпраща завинаги лоши йокаи в своя свят. На помощ се отзовават група момичета, включително 16-годишният йокай кмет на йокаите, Химе Яризакура (Hime Yarizakura); градския говорител и телепат Ао Нанами (Ao Nanami); и Котоха Исоне (Kotoha Isone) - полуйокай, която може да призовава обекти само с назоваване.

С новодошлите жители започват да се случват мистериозни събития, с които този квартет защитници и техните най-добри приятели трябва да се справят, за да опазят мира в град Секурашин. Но дали ще успеят да опазят крехкия баланс между хората и йокаите?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾