Young Black Jack

ヤング ブラック・ジャック

През 60-те години на миналия век, надарен млад студент по медицина се опитва да наложи името си. Куро Хазама (Kuroo Hazama) е резервиран млад мъж с необичайна черно-бяла коса, покрито с белези тяло и тъмно минало. Въпреки че е само студент по медицина, хирургическите му способности започват да привлича вниманието на другите, след като изпълнява една на пръв поглед невъзможна операция. Заедно с духовитата и честна стажантка Маико Окамото (Maiko Okamoto) и близкия му приятел Ябу (Yabu), Хазама изцяло се посвещава в света на медицината.

Пътят му към уважаван хирург обаче е труден, тъй като студентските бунтове, войните и корупцията бавно, но сигурно, унищожават Япония. Хазама бързо се оказва въвлечен в поредица от престъпни обстоятелства, които предизвикват неговата почтеност като човек и пътя му към хирургията. Young Black Jack описва историята на човек, способен да изпълнява немислими подвизи на медицината и неговото приключение, което го кара да стане известната легенда Блек Джек.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Вселената на Джак е доста обширна, но това аниме я представя доста сносно, което не го очаквах в началото. Все пак - предпочитам едни от по-старите ОВА като въведение в историята. Старата анимация прави нещата много по-различни като усещане, поне що се отнася до тази история.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах