Yokohama Kaidashi Kikou: Quiet Country Cafe

ヨコハマ買い出し紀行 Quiet Country Cafe

Премиера:
18/12/2002г.
Тип:
OVA
Епизоди:
2
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
32 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
Ajia-Do
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Sci-Fi, Seinen, Slice of Life
Продуценти:
SME Visual Works

В близкото бъдеще глобалното затопляне оставя големия японски град Йокохама под вода и само хълмовете остават над океанската повърхност. Това, което някога е било един от най-големите градове на Япония, днес се чувства като малко градче. Като цяло съществуването на самата островна държава е застрашено. Но във въздуха не се усеща никакво чувство на отчаяние, опустошение или безнадежност. Хората се наслаждават на спокоен живот и изглежда, че оценяват взаимно своята компания, наслаждавайки се заедно на своето спокойното.

Това важи особено за Алфа (Alpha), безгрижна млада жена, управляваща кафенето „Cafe Alpha“. Тя се радва на живота си, потапяйки се в красивата природа, която я заобикаля. За нея няма нищо по-скъпо от това да прекарва времето си със своите приятели. Ох, удовлетворението и радостта, която открива в живота... всичко това показва, че е едно състрадателно човешко същество, макар и всъщност да не е точно човек, а е всъщност робот тип A7M2.

Един ден, след като чува предупреждение за наближаващ тайфун по радиото, старият ѝ приятел, който живее наблизо, я кани на бензиностанцията си, защото се притеснява, че кафенето ѝ няма да издържи на природното бедствие. Това и става в действителност, оставяйки кафенето ѝ в тежко състояние. Тогава тя решава да започне своето приключение в набиране на средства, за да го възстанови, както и да види външния свят далеч от своите приятели и уюта на мирния живот.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾