Yojouhan Shinwa Taikei

四畳半神話大系

Премиера:
23/04/2010г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
11
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Madhouse
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Psychological, Mystery, Romance
Продуценти:
Dentsu, Kadokawa Shoten, Fuji TV, Toho, Asmik Ace Entertainment, Tohokushinsha Film Corporation, Sony Music Entertainment, Fuji Pacific Music Publishing
През една есенна вечер в мистериозна Рамен колибка зад храм Шимогамо, самотен третокурсник се натъква на човек с глава с форма на патладжан, който се нарича бога на брака. Срещата с този човек кара студента да се върне мисловно в изминалите две години в колежа - две години, прекарани в горчивина от опити да разбие връзки на колежани на териорията на кампуса, заедно с единствения си приятел Озу (Ozu) - жесток на вид мъж с привидна цел да направи живота си колкото се може по-нещастен. Решен да се възползва максимално от колежанския си живот, студентът прави опити да покани на среща необщителната, но с добра душа състудентка Акаши (Akashi), но въпреки това не успява, карайки го още повече да съжалява, че не е изживял изминалите колежански години по различен начин. Веднага щом мислите му преминават през ума му обаче, той профучава през времето и пространството до началото на първите му години в колежа, давайки му още един шанс да изживее живота си.
Сюреалистичен, художествен и каращ те да се замислиш, Yojouhan Shinwa Taikei проследява премеждията на един млад мъж на пътешествие за нови приятели, любов и да се наслади на розовия камус живот, за който винаги е мечтал.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾