Yofukashi no Uta

よふかしのうた

Английско заглавие:
Call of the Night
Премиера:
07/07/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
22 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
LIDENFILMS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Vampire, Romance, Supernatural
Продуценти:
niplex, Dentsu, Shogakukan-Shueisha Productions, Animax, Fuji TV, Ultra Super Pictures, Shogakukan, Fuji Creative, Tohan Corporation

На пръв поглед Коу Ямори (Kou Yamori) изглежда като типичен гимназист. Сравнително добър в ученето и приятелски настроен към съучениците си, той полага много усилия, за да поддържа тази фасада. Един ден обаче, той решава да спре да се преструва и напуска училище, като в резултат на липсата на дневна енергия развива безсъние. Когато се разхожда сам през нощта, той се чувства малко по-добре, въпреки че е наясно, че неспособността му да спи трябва да се счита за сериозен проблем.

По време на поредната разходка, Коу среща странната Назуна Нанакуса (Nazuna Nanakusa), която диагностицира причината за безсънието му - въпреки промените в живота си, той все още се възпира да изпита истинска свобода. Тя му казва, че няма да може да заспи, докато не е доволен от начина, по който прекарва будните си часове. Когато изглежда, че е разрешила настоящите му притеснения, Назуна го кани обратно в апартамента си, за да сподели футона ѝ. След известно време, не подозирайки, че той симулира безсъзнание, тя се навежда над него - и го захапва за врата!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾