Yao Shen Ji

妖神记

Английско заглавие:
Tales of Demons and Gods
Премиера:
09/05/2017г.
Тип:
ONA
Епизоди:
40
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
8 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Ruo Hong Culture
Озвучаване:
Китайско
Държава:
Китай
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure, Martial Arts, Romance

В предишния си живот, макар и твърде слаб, за да защити дома си, когато това е било важно, Ни Ли (Nie Li) се превърнал в най-силния демоничен дух и застанал на върха на бойния свят. Въпреки това той губи живота си по време на битката с Императора на мъдреците и шестте звяра от божествен ранг.

След това душата му се връща назад, когато бил още на 13 години. Въпреки че е най-слабият в класа си с най-малко талант, притежаващ само червена сфера на душата (и то слаба), с помощта на огромните знания, които е натрупал от предишния си живот, той решава да тренира по-бързо, отколкото някой би могъл да очаква. Освен това решава да помогне на онези, които са загинали благородно в предишния му живот, също да тренират по-бързо.

Целта му е да защити града от предстоящото бъдеще, когато ще бъде опустошен от демонични зверове, както и от предишната си фатална съдба. Той иска да защити своята любима, приятели, семейство и съграждани, загинали при нападението на зверовете. Ни ли е решен да унищожи така нареченото „Свещено семейство“, което арогантно е изоставило дълга си и предавайки града от предишния му живот.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾