Yamada-kun to 7-nin no Majo

山田くんと7人の魔女

Когато Рю Ямада (Ryuu Yamada) влиза в гимназията, той иска да отвори нова страница в живота си, водейки продуктивен училищен живот. Затова и избира да се запише в Сузаку Хай (Suzaku High), където никой не би могъл да знае за неговата жестока репутация. Но скоро тревогата на Рю става реалност, след като скоро се отегчава и до втората си година отново се връща към стария си начин на живот - мързелив, с безумни оценки и винаги попадащ в боеве.

Един ден, след поредното посещение при директора, Рю се натъква на красивата отличничка Урара Шираши (Urara Shiraishi). Пропуснато стъпало ги кара и двамата да паднат по стълбите, завършвайки със случайна целувка! Тогава двойката открива, че могат да разменят телата си само с една целувчица - способност, която ще се окаже както удобна, така и обезпокоителна.

Научавайки за новата им дарба, членът на студентския съвет и единственият в клуба за Свръхестествени изследвания, Тораносуке Миюмура (Toranosuke Miyamura), ги кани в клуба си. Скоро към тях се присъединява и интересуващият се от всичко свръхестествено ексцентрик Мияби Итоу (Miyabi Itou). Тогава групата разкрива легендата за Седемте вещици на Сузаку Хай (Seven Witches of Suzaku High) - седем гимназистки, които са получили различни сили, активирани от целувка. Клубът за Свръхестествени изследвания започва своето първо търсене - да намери идентичностите на останалите шест вещици.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...
avatarДеактивиран акаунтпреди 8 месеца

Преводачът на анимето е забранил прикачането на линкове към епизодите,и затова няма как да се добавят тук!Във вибокс обаче епизодите нямат проблем и са преведени,така че ако ги искате с превод може да ги намерите там!

Защо еп ги няма! Във смисъл пускам еп. и го няма

SUPERPOWER = OTHERS SUPERPOWERS. ANIME IS VERY FUNNY 😆 😆 😆 😆

Много забавно и интересно аниме, определено ти грабва вниманието, препоръчвам го😁 😁

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах