Yama no Susume: Second Season

ヤマノススメ セカンドシーズン

Английско заглавие:
Encouragement of Climb Season 2
Премиера:
09/07/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
13 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
8bit
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Adventure, Slice of Life, Comedy
Продуценти:
Earth Star Entertainment, Tokyo MX, Good Smile Company, Yomiuri TV Enterprise, Jinnan Studio, Radio Osaka, TSUTAYA, Ashisuto

Продължавайки своите преходи през високите върхове на Япония, алпинистките отново се завръщат! Срамежливата гимназистка Аой Юкимура (Aoi Yukimura), която се страхува от височините, заедно със своята дива и енергична приятелка, Хината Курауе (Hinata Kuraue), отново се заемат с покоряването на опасностите от къмпингуване, летни домашни и дори покоряването на мечтаната планина. Присъединени от гимназистката Кокона Аоба (Kokona Aoba) и по-опитния Каеде Сайто (Kaede Saitou), отрядът е готов да поеме каквито и да са склонове и предизвикателства, пред които могат да се изправят, независимо колко стръмни са те.

Благодарение на общото си хоби на планинско катерене, те се сприятеляват по-близо от всякога и дори създават нови приятели по пътеки в цялата страна. Независимо дали става въпрос само за местен хълм или за най-високата планина наоколо, нищо не е прекалено и неизпълнимо за Аой и компания. Те ще се изкачат, спънат и ще се издигнат на още по-големи височини, но заедно!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾