Yagate Kimi ni Naru

やがて君になる

Ю (Yuu) винаги е обичала шоджо манга и чакала деня, в който ще получи обяснение в любов, което ще накара в стомаха ѝ да пърхат пеперудки. Въпреки това, когато неин съученик признава чувствата си към нея... тя не изпитва абсолютно нищо. Разочарована и объркана, Ю влиза в гимназията, все още несигурна как да реагира. А там когато вижда как прекрасния президент на студентския съвет, Нанами (Nanami), как отблъсква неин ухажор с такава зрялост, че е вдъхновена да я помоли за помощ. Но за нейно истинско изумление, следващия човек, който признава чувствата си към нея е самата Нанами! Дали нейната шоджо романтика най-после не започва?

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Страхотно аниме и атмосферата е страхотна сюжетът също.

❕има спойлери какво ще се случи в анимето. Не са особено значителни, но има мнение и се издава какво ще се случи накрая с Ю и Нанами❕

Аниме беше хубаво. Честно, в началото не ме грабна много, но някъде към 3-5 епизод почна да става интересно, мисля? Хареса ми, въпреки че това, което ме изразни беше, че нямаше развитие между романса на главните герои Ю и Нанами. Започна по един начин и завърши без никакво развитие в историята им. Останаха си на едно дередже. Чак се чудиш каква е разликата е отношенията им? Другото, което ме разочарова беше, за театъра, който мислеха да правят. И толкова време от анимето се посвети по тази тема а накрая дори не видяхме промените в сценария, нито как го изиграват. Края беше малко тъп. Даже не малко. Беше и доста отворен. Дори колкото и да го мислиш не можеш да имаш теории какво би могло да се случи. Просто главата ти е празна. Нямаш си и на идея какво би могло да се случи. На края изпитах доста смесени емоции. Но както казах. Беше толкова отворен, чак сякъш е голяма дупка или все едно студиото, което прави анимето, казва ,,пауза". И просто чакаш следващия сезон, в който да го пуснеш. Чувството е все едно да почнеш филм и да го изгледаш на половина и да не го продължиш. Нещо такова. 7/10 Но ми хареса. Препоръчвам.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах