Witch Craft Works

ウィッチクラフトワークス

Хонока Такамия (Honoka Takamiya) е винаги е бил доволен своя напълно нормален живот. Основният му проблем е бил факта, че е споделял училището си с училищната "Принцеса", Аяка Кагари (Ayaka Kagari). Както момчетата, така и момичетата са полудели по нея, което прави живота на Хонока труден, тъй като той пътува със същия автобус като нея и стои до същото момиче в училищните занятия. Най-лошото е, че ако дори ненадейно направи каквото и да е с нея, нейният фен клуб го завличат и прибиват!

Един ден, докато изкарва боклука, той погледна нагоре и вижда, че училищна сграда е на път да се стовари върху него! За щастие той е спасен в последната минута от Аяка, с която никога не е имал дори един нормален разговор. Тя най-после му проговаря, разкривайки, че тайно го защитава, но сега, когато е атакуван директно, вече няма нужда да го прави под прикритие.

Оказва се, че Аяка е огнена вещица, като освен нея има и други по света, които искат да хванат Хонока и да използват силата, която се крие в самия него.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾