White Album

ホワイトアルバム

Премиера:
01/04/2009г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
25 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Seven Arcs Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music, Romance, Drama, Harem

Може ли да оцелее връзката между колежанин и идол певица? Това е въпросът, който White Album се опитва да отговори. Тоя Фуджи (Touya Fujii) е обикновен колежанин с нормални притеснения - най-често балансиране на присъствието си в колежа и работата, с която успява да плаща образованието си. Освен тях, той е загрижен и за времето, което трябва да прекарва с Юки Морикава (Yuki Morikawa), или по-скоро липсата на такова.

Като изгряваща идол певица, Юки има притеснения свои собствени притеснения. Въпреки, че все още не е чак толкова популярна като опитния ветеран Рина Огата (Rina Ogata), Юки привлича вниманието и прави интервюта по телевизията. Това трябва да е добър знак, но не всеки е щастлив от вниманието, което тя получава от медиите и Рина. Индустрията с идоли е изненадващо разярена, а съперническите идоли са хвърлили погледа си над изгряващата звезда.

Макар да изглежда вълнуващо да гледаш гаджето си по телевизията, какво ли Тоя наистина чувства за всичко това? Между предизвикателствата, свързани с кариерата на Юки, и други хора, които Тоя се среща в университета, тяхната връзка все пак може и да не успее да оцелее...

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾