Watashi no Yuri wa Oshigoto desu!

私の百合はお仕事です!

Английско заглавие:
Yuri is My Job!
Премиера:
06/04/2023г.
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Passione, Studio Lings
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Comedy, Shoujo Ai
Продуценти:
Frontier Works, Sotsu, AT-X, Nippon Columbia, KlockWorx, Asmik Ace, BS Fuji, Tokyo MX, Infinite, Ichijinsha, BS NTV, arma bianca, Happinet Phantom Studios

Животът изглежда обещаващ за Химе Шираки (Hime Shiraki) - тя е момиче с добри оценки, безупречна репутация и на всичкото отгоре е красива. Стига да успее да запази перфектната си фасада, тя ще успее да осъществи мечтата си - да бъде обичана от всички и да стане трофейна съпруга на милиардер.

В един ден като всеки друг, Химе се подхлъзва по стълбите и се приземява върху Май Микошиба (Mai Mikoshiba), наранявайки ръката ѝ. Оказва се, че последната е управител на кафене и нараняването ще направи работата ѝ невъзможна. Решено е, че докато се възстановява, Химе ще трябва да я замества в тематичното кафене „Liebe“, което се гордее с темата си за момичешка академия.

Въпреки че причинява нараняването на Май, главната ни героиня е приета от останалите членове на персонала, с изключение на едно момиче, което по неизвестни причини я мрази. Химе се ужасява, че това момиче е прозряло фасадата ѝ, което ѝ напомня за тревожно събитие от миналото.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾