Vanitas no Carte Part 2

ヴァニタスの手記

Английско заглавие:
The Case Study of Vanitas
Премиера:
15/01/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Bones
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Historical, Shounen, Vampire, Supernatural
Продуценти:
Aniplex, Square Enix, Hakuhodo DY Music & Pictures, Contents Seed

Насладете се на продължението на Vanitas no Carte!

Ванитас (Vanitas) и Ное Архивистe (Noé Archiviste) се отправят към градчето Жеводан в търсене на „Звяра“ - огромно вълкоподобно същество, което е избило стотици хора. Подозирайки, че може е вампир, носещ проклятие, Ванитас се стреми да го излекува, използвайки силите на своя гримоар.

По пътя двамата се разделят и внезапно се връщат в миналото - точно в момента, в който „Звярът“ ги дебне в гората. След битка с гигантския вълк и ловец на вампири, Ванитас решава да се съюзи с Жана (Jeanne), за да открие Ное. Въпреки че са съюзници, целта на Жана е противоположна на тази на Ванитас, тъй като ѝ е възложено да убие чудовището - подозирайки, че това може да е някой, когото е познавала.

Междувременно тежко раненият Ное е прибран от мистериозната Шлоа д'Апшие (Chloé d'Apchier) и нейния слуга. Подобно на Ное, Шлоа е вампир, чието съществуване е заличено от общественото знание. Тя е пазителка на бъдещите поколения и веднъж се е опитала да намери начин да стане отново човек. Макар да ѝ е благодарен за гостоприемството, той не знае, че тя може да застане на страната на сили, много по-опасни от самия „Звяр“.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾