Vampire Holmes

Големият детектив Холмс (Holmes) не разрешава мистерии или използва дедуктивни разсъждения. Вместо това ловува вампири. Посредством три минутните епизоди, Vampire Holmes преразказва историята на великия детектив Холмс и неговия помощник. Това, което започва като обикновена детективска агенция, се превръща в окултното, след като столичната полиция в Лондон тайно наема Холмс и Хъдсън (Hudson) да разследват вампири.

Или поне това би казал Холм на всеки, който го попита. В действителност той и помощникът му прекарват по-голямата част от времето си потънали в спорове и не успявайки да разрешат никакви случаи. Присъединен от не толкова черната демонска котка Кира (Kira) и жадната им за наеми хазяйка, вижте историята на човека, който определено не е най-големият детектив на Лондон.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

bati shitnqta , koi tf si e prail truda da go prevedjda???!!!!!! ZAGUBA NA VREME !!!!!!!!!!!!!!!

Важното е, че някой е отделил време и го е превел. Това, че не ти харесва, не те оправдава да пишеш подобни коментари. Не ти харесва, добре, но мислиш ли, че е много приятно, когато си се трудил с часове да превеждаш, да видиш, че някой оценява работата ти като "ZAGUBA NA VREME" ? 😐

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах