Ushio to Tora

うしおととら

Ушио Аоцуки (Ushio Aotsuki) е упорит ученик от средното училище и син на ексцентричен свещеник. Младото момче води безгрижен живот, без да се интересува от твърденията на баща си, че за чуждоземни чудовища, познати като йокай. Но всичко обаче ще се промени, когато един ден остава да наглежда храма и намира в мазето заплашителен йокай, пронизан от легендарното "Копие на Звяра".

Въпросното чудовище е Тора (Tora), известен със своята разрушителна сила, се опитва да принуди Ушио да го освободи от петстотингодишния си печат. Момчето, разбира се, не вярва на думите му и отказва да го освободи... Докато един ден внезапно нашествие на йокай не поставя дома и приятелите му в опасност, на Ушио не е оставен друг избор, освен да разчита на Тора, като единствената му застраховка ако нещата излязат извън контрол е легендарното копие.

Срещата на Ушио и Тора е едва началото на тяхното невероятно пътуване в дълбините на духовния свят. С легендарното "Копие на Звяра" в ръцете си, Ушио ще разбере колко реален и заплашителен може да бъде свръхестествения свят.

Трейлър

За да изгледате всички 17 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...
avatarДеактивиран акаунтпреди 4 месеца

Ще се довърши ли

Ще го преведете ли до края?

Анимето, ще се преведе ли до край?

Кога ще качите останалите

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах