Ushio to Tora

うしおととら

Английско заглавие:
Ushio and Tora
Премиера:
03/06/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
26
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
MAPPA, Studio VOLN
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Adventure, Demons, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Sotsu, Showgate, Tokuma Japan Communications, Daiichi Shokai

Ушио Аоцуки (Ushio Aotsuki) е упорит ученик от средното училище и син на ексцентричен свещеник. Младото момче води безгрижен живот, без да се интересува от твърденията на баща си, че за чуждоземни чудовища, познати като йокай. Но всичко обаче ще се промени, когато един ден остава да наглежда храма и намира в мазето заплашителен йокай, пронизан от легендарното "Копие на Звяра".

Въпросното чудовище е Тора (Tora), известен със своята разрушителна сила, се опитва да принуди Ушио да го освободи от петстотингодишния си печат. Момчето, разбира се, не вярва на думите му и отказва да го освободи... Докато един ден внезапно нашествие на йокай не поставя дома и приятелите му в опасност, на Ушио не е оставен друг избор, освен да разчита на Тора, като единствената му застраховка ако нещата излязат извън контрол е легендарното копие.

Срещата на Ушио и Тора е едва началото на тяхното невероятно пътуване в дълбините на духовния свят. С легендарното "Копие на Звяра" в ръцете си, Ушио ще разбере колко реален и заплашителен може да бъде свръхестествения свят.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾