Urasekai Picnic

裏世界ピクニック

„Отвъдното“ е обширно и опасно царство, скрито от знанието на обикновените хора. То е и дом на много създания, чието съществуване е заплаха за всеки, който дръзне да го посети. За да се открие неговата пуста, но странно поглъщаща среда, трябва първо да бъдат открити портали, които могат да са навсякъде - от тайни асансьори до входове на светилища.

След съдбовна среща с един от жителите на „Отвъдното“, Сорао Камикоши (Sorao Kamikoshi) го наляга дилемата дали да продължи да прави опити или да се откаже от живота си. Междувременно, Торико Нишина (Toriko Nishina) отчаяно претърсва отвъдното, с надеждата да намери приятеля си Сатцуки (Satsuki), за който е убедена, че се е изгубил някъде в подземното царство.

С пресичането на техните пътища започва и тяхното приятелство. Стараейки се да получат максимално повече информация за това неясно измерение, те непрестанно пътуват между двата свята. Скоро телата на Сорао и Торико биват подготвени от Отвъдното и за всички ужаси, които ги очакват, докато се опитат да изпълнят своите цели.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Кога ще има превод

добре,някой го беше превел и качил във вибокс 7 епизод 1 за жалост го е изтли

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах