Urasekai Picnic

裏世界ピクニック

Английско заглавие:
Otherside Picnic
Премиера:
04/01/2021г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Felix Film, LIDENFILMS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Sci-Fi, Adventure, Mystery, Shoujo Ai
Продуценти:
Sony Pictures Entertainment, Square Enix, Frontier Works, AT-X, Hakuhodo DY Music & Pictures, Amusement Media Academy, BS11, Good Smile Film, Hayakawa Shobou

„Отвъдното“ е обширно и опасно царство, скрито от знанието на обикновените хора. То е и дом на много създания, чието съществуване е заплаха за всеки, който дръзне да го посети. За да се открие неговата пуста, но странно поглъщаща среда, трябва първо да бъдат открити портали, които могат да са навсякъде - от тайни асансьори до входове на светилища.

След съдбовна среща с един от жителите на „Отвъдното“, Сорао Камикоши (Sorao Kamikoshi) го наляга дилемата дали да продължи да прави опити или да се откаже от живота си. Междувременно, Торико Нишина (Toriko Nishina) отчаяно претърсва отвъдното, с надеждата да намери приятелката си Сатцуки (Satsuki), за която е убедена, че се е изгубила някъде в подземното царство.

С пресичането на техните пътища започва и тяхното приятелство. Стараейки се да получат максимално повече информация за това неясно измерение, те непрестанно пътуват между двата свята. Скоро телата на Сорао и Торико биват подготвени от Отвъдното и за всички ужаси, които ги очакват, докато се опитат да изпълнят своите цели.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾