Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru

裏切りは僕の名前を知っている

Английско заглавие:
The Betrayal Knows My Name
Премиера:
12/04/2010г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
J.C.Staff
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Adventure, Shounen Ai, Drama, Shoujo

Израснал като сирак, Юки Сакурай (Yuki Sakurai) поставя под въпрос причината за съществуването си и способността му да вижда болезнените спомени на човек, като просто го докосва. След като започва да получава анонимни бележки, които му казват да умре, Юки просто не може да се отърси от ужасяващото чувство, заформящо се вътре в него. Без дори да подозира, той е тайно наблюдаван както от хора, които искат да го наранят, така и от такива, които искат да го защитят.

В една мъглива нощ, животът му е спасен от красив мъж със сребърни очи и катранено черна коса - мъж, когото никога не е срещал досега, но въпреки това му е много познат. С появата на този мистериозен непознат, забравеното минало на Юки се пробужда и най-накрая целта в живота му изплува наяве.

Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru разказва историята на един тийнейджър, който открива истината за себе си и от къде всъщност идва - всичко това, докато сформира нови приятелства, преживява предателства и бавно сглобява пъзела на своето минало.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾